loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Altaylı: Veyis Ateş'ten beklentim, vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması

Fatih Altaylı: Veyis Ateş'ten beklentim, vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması
Tarih: 07.06.2021 - 13:05
Kategori: Medya

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker'in iddiaları sonrası aynı ekranı paylaştığı Veyis Ateş'in AKP'ye yakın bir gazeteci olduğunu belirterek "Bunda bir suç yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu, öncesinde ise aralarında Veyis Ateş'in de olduğu basın mensupları ile bazı hakim ve savcıların bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti.  

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Peker'in açıklamalarına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Altaylı, Veyis Ateş'le ilgili iddialar için "Beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması" ifadelerini kullandı.

Altaylı'nın kaleme aldığı yazısından ilgili bölüm şöyle:
"Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş'e yönelik olanlar da var. Ateş'in AK Parti'ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş'ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları