loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Altaylı'dan Bakan Koca'ya: Covid testi için 500 TL ödedim, muhalefete inanmıyorsa ekstremi gösterebilirim

Fatih Altaylı'dan Bakan Koca'ya: Covid testi için 500 TL ödedim, muhalefete inanmıyorsa ekstremi gösterebilirim
Tarih: 20.11.2020 - 14:15
Kategori: Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, PCR testi için yüksek ücret alındığı iddialarının yalanladı. Gazeteci Fatih Altaylı yakın zamanda yaptırdığı PCR testi için 500 TL ödediğini söyleyerek, Bakan Koca'ya 'ekstreyi gösterebilirim" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Sağlık Bakanlığı bütçesi görüşülürken CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'un kurucusu olduğu Medipol Hastanesi'nin de aralarında bulunduğu özel hastanelerde, PCR testinin genelgeyle belirlenen tavan sınır olan 250 TL’den daha fazla ücrete yapıldığı sözlerini yalanladı.

Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bakan Koca inkar etti ama Medipol hastanelerinde 250 TL’nin üzerinde PCR testi yaptıran vatandaşlar faturalarını bize yolluyor. Hepsini tek tek not ediyoruz. Sizin de elinizde fatura varsa DM üzerinden ya da burhanettin.bulut@tbmm.gov.tr adresine gönderebilirsiniz" ifadelerini kullandı.
 
Gazeteci Fatih Altaylı da yakın zamanda yaptırdığı PCR testi için 500 TL ödediğini söyledi. Altaylı, Bakan Koca'ya, "Muhalefete inanmıyorsa ben kendisine kredi kartı ekstremi gösterebilirim" dedi.
Altaylı'nın Habertürk'te "500" başlığıyla kaleme aldığı yazı şöyle:
"Sağlık Bakanı Koca, COVİD 19 tespiti için tavan fiyatın 250 TL olduğunu söyledikten sonra muhalefetten bazı vekiller bu testin bazı özel sağlık kuruluşlarında daha pahalıya yapıldığı iddiasını ortaya attı.
Bakan Koca da bu iddiayı ortaya atanları “yalancılıkla” suçladı. Sayın Bakan Fahrettin Koca’ya söyleyeyim. Geçen hafta Formula 1’deki görevim nedeniyle İstanbul’daki bir özel hastanede COVİD 19 için PCR testi yaptırdım. Ödemesini de bizzat yaptım. Tam 500 TL. Yani muhalefete inanmıyorsa ben kendisine kredi kartı ekstremi gösterebilirim."
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları