loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Portakal: Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını

Fatih Portakal: Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını
Tarih: 27.12.2018 - 14:06
Kategori: Medya

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, getirilen program durdurma ve 1 milyon TL'ye yakın para cezası verilmesine ilişkin açıklama yaptı.

RTÜK dün FOX TV ve Halk TV’ye Yayın Hizmetleri Kanunu’nun ağır sonuçları olabilen “yayın ilkelerini ihlal” maddesinden program durdurma cezası verdi.

Buna göre, FOX TV'ye 3 gün haber durdurma, 1 milyon TL'ye yakın para cezası verildi. Aynı maddeden ceza alınması durumunda kanallar yayın lisanslarının iptali ile karşı karşıya kalacak.

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Portakal "Sözlere başka anlamlar yükledikçe, @FOXhaber’e yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor, bense her akşam bir fazla yurttaşa dokunuyorum. Günlük reyting ölçümleri bunu gösteriyor. Ama... Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını!" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal, Fransa'daki Sarı Yelekliler'in eylemleriyle başlayan sokağa çıkma tartışmalarıyla ilgili olarak "Barışçıl bir eylemle doğalgaz zammını protesto edelim desek kimse korkudan sokaga çıkmaz" demişti. Portakal'ın bu sözleri yandaş medyada 'sokağa davet ediyor' şeklinde yer bulmuş,Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da meydanlarda Fatih Portakal'ı hedefe koyan açıklamalarda bulunmuş, "Birileri çıkmış portakal mıdır mandalina mıdır sokağa çağırıyor. Haddini bil. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni" demişti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları