loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Terim yıldız ismin üzerini çizdi

Fatih Terim yıldız ismin üzerini çizdi
Tarih: 27.07.2019 - 11:49
Kategori: Spor

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da, Fatih Terim'in yola devam edeceği kadro netleşiyor. Tecrübeli teknik adamın gözüne giremeyen yıldız futbolcuya ise yolun göründüğü bildirildi..

Sezon öncesi kampını Avusturya'da gerçekleştiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncuların performansını mercek altına aldı. Deneyimli çalıştırıcı sezon içerisinde kullanacağı kemik kadroyu netleştirirken, sarı-kırmızılılara büyük umutlarla gelen yıldız ismin ise üstünü çizdi. Milliyet'te yer alan habere göre teknik heyet, Mitroglou'nun performansını Avusturya'da özel olarak analiz ederken yine hayal kırıklığı yaşandı.

Geçen sezon devre arasında Marsilya'dan 1.5 yıllığına bedelsiz kiralanan ama yıllık ücreti 2.6 milyon Euro olan 31 yaşındaki forvet, beklentilere yanıt verememişti. Hücum hattında ilk planda Diagne'yi satarak transfer için kaynak yaratmak isteyen sarı-kırmızılılarda Mitroglou yedek forvet olarak takımda tutulacaktı.

TERİM'DEN ERENCAN MESAJI

Yunan futbolcu, Avusturya kampında kendisi için yeni bir sayfa açamadı. Teknik direktör Fatih Terim de bu nedenle Augsburg ile yapılan son maçta Mitroglou'nun yerine 17 yaşındaki Erencan ile maça başlayarak oyuncusuna 'Seni düşünmüyorum' mesajı verdi.

BABEL DÜŞÜNÜLÜYOR

Tecrübeli çalıştırıcının Kostas Mitroglou'nun yetersiz kalması nedeniyle ihtiyaç halinde Ryan Babel'i bu bölgede kullanmayı planlıyor. Terim bu nedenle Onyekuru transferini de önemsiyor.

Sarı-kırmızılı takımda yönetim, Fatih Terim'in raporunun ardından Kostas Mitroglou ile yollarını ayırmak için düğmeye bastı.Galatasaraylı idarecilerin, 2.6 milyon Euro'luk ücreti olan tecrübeli futbolcudan en az zararla kurtulmanın hesaplarını yaparken, 600 bin Euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

 
 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları