loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Tezcan, ilahiyatçı Cemil Kılıç'ı tehdit etti

Fatih Tezcan, ilahiyatçı Cemil Kılıç'ı tehdit etti
Tarih: 14.05.2020 - 12:56
Kategori: Gündem

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından Fatih Tezcan için, "Türk, İslam ve Atatürk düşmanı" ifadelerini kullandı. Tezcan, Kılıç'ı "Umarım bir yerde görürüm de sana Müslüman bir Türk’e bu hakareti etmenin sonucunu öğretirim" sözleriyle tehdit etti.

Atatürk ve cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan, Youtube kanalında yaptığı yayında sarf ettiği "Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz, idam edeceğiz diyorsunuz. Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede. Erdoğan'a öyle bir şey yaparsanız, tırnağı kanarsa eğer bu ülkede başınızın neler geleceğinden haberiniz var mı? Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin?" gündem olmuş, hakkında soruşturma başlatılmıştı.

İlahiyatçı Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından Tezcan için, "Şu Fatih Tezcan denilen; Türk, İslam ve Atatürk düşmanı, bir zaman evvel bana meydan okuyup televizyonda düelloya çağırmıştı. Hangi vasıfla yapabilmişti, hayret etmiştim. Bugün daha çok hayret ediyorum" dedi.

Tezcan, paylaşımı sonrası Kılıç'ı etikeyleyerek, tehdit etti. Tezcan, "Seni yine canlı yayına çağırıyorum Neo-Münafık Cemil Kılıç. Ama bu kez Emevi’den kotarma ideolojini değil, bana “Türk ve İslâm düşmanı” diye yazan ellerini çürütmek için... Umarım bir yerde görürüm de sana Müslüman bir Türk’e bu hakareti etmenin sonucunu öğretirim" ifadelerini kullandı.

Cemil Kılıç ise Tezcan'ın tehdidi sonrasında "Atatürk'e düşman olmak Türk'e düşman olmaktır, İslam'a ihanet etmektir. Türk ve İslam düşmanlığını Kemalizm karşıtlığı ile gizlemek isteyenlerin çirkin yüzlerini görmeliyiz" şeklinde paylaşımda bulundu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları