loading
close
SON DAKİKALAR

Feist için geri sayım başladı

Feist için geri sayım başladı
Tarih: 14.08.2012 - 15:05
Kategori: Kültür & Sanat

Indie folk müziğin en önemli isimlerinden Feist, Türkiye'deki ilk konserini 25 Ağustos'ta Maçka’daki Küçükçiftlik Park'ta verecek...

Etkileyici yorumu, özgün besteleri ve yüksek sahne performansıyla indie folk müziğin dünyadaki önemli isimlerinden Kanadalı müzisyen Feist, İKSV’nin konuğu olarak Miller eş sponsorluğunda, 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da Küçükçiftlik Park Bahçe’de ilk defa İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

2012 turnesi kapsamında, Amerika kıtasındaki konserlerin ardından İskandinav ülkelerinde katıldığı festivaller ve verdiği konserlerde büyük ilgi gören Feist’ın seslendirdiği şarkıların arasında, yeni albümü Metals’deki şarkılarının yanı sıra “Mushaboom”, “I Feel It All”, “My Moon My Man” ve “1 2 3 4” gibi hitler de yer alıyor. 

Feist, geçen hafta Oslo’da düzenlenen Øya Festival kapsamında verdiği konserde, ilk albümü Monarch’dan bu yana en sevilen şarkılarıyla sevenleriyle buluştu. Sahneye yansıttığı yüksek enerjisiyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan sanatçıya, kendi çalışmaları ile de tanınan üç kişilik vokal grubu Mountain Man de eşlik etti.

Türkiye’ye gelmeden önce Almanya, Danimarka, İngiltere ve İsviçre’de bir dizi konser verecek Feist’ın turne grubunda, tuşlu çalgılarda, Beck ile de çalışmış Brian LeBarton, indie-rock grubu Do Make Say Think’ten basçı Charles Spearin ve davulda Paul Taylor gibi yetenekli ve kendini kanıtlamış müzisyenler de yer alıyor. 

Yoğun konser programına rağmen azalmayan canlı performans gücüyle ön plana çıkan Feist konseri öncesinde müzikseverler Küçükçiftlik Park’ta Joy FM DJ’lerini dinleyebilecekler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları