loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu
Tarih: 01.10.2018 - 09:05
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 7. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı.

Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadele 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. hafta maçında 4 Ekim Perşembe günü saat 19.55’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Spartak Trnava ile karşılaşacak.

ALİ KOÇ, TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rizespor'a 3-0 kaybedilen maçın ardından deplasman tribününe giderek taraftarlardan özür diledi.

Ali Koç, taraftarlara şunları söyledi:

"Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz. Bunlar o formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de demiyorum size. Mahçubum, özür dilerim. Ne deseniz haklısınız, size karşı mahçubuz. Öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten dolayı özür diliyorum."

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Saadane, Brabec (Dk. 67 Jach), Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Musa Çağıran (Dk. 62 Abdullah Durak), Umar, Samudio (Dk. 80 Robin Yalçın), Boldrin, Vedat Muric

FENERBAHÇE: Harun Tekin, Şener Özbayraklı (Dk.71 Barış Alıcı), Neustaedter, Reyes, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Jailson, Ayew, Chahechouhe (Dk.46 Frey), Benzia (Dk.80 Eljif Elmas), Slimani

SARI KARTLAR: Dk. 20 Saadane (Çaykur Rizespor) Dk. 57 Benzia (Fenerbahçe)

GOLLER: Dk. 30 Vedat Muric, Dk.35 Umar, Dk.41 Samudio (Çaykur Rizespor)

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları