loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 5-1 yendi

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 5-1 yendi
Tarih: 21.11.2020 - 21:13
Kategori: Spor

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 5-1 yendi.

Fenerbahçe, bu sezon deplasmandaki başarılı sonuçlarına Gençlerbirliği karşısında da devam etti.

Dış sahada 5. maçına çıkan sarı-lacivertliler, 4. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe, deplasmanda bu sezon tek puan kaybını Galatasaray'la 0-0 berabere kalarak yaşadı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE YENİ 5 GOL

Fenerbahçe, ligde en son 5 gol attığı takım olan Gençlerbirliği karşısında yine aynı skoru buldu.

Geçen sezon 14. haftada İstanbul'da oynanan maçta Gençlerbirliği'ni 5-2 yenen sarı-lacivertliler, daha sonra ligde oynadığı 28 maçta 5 gol birden atamamıştı.

Sarı-lacivertliler, taraftarına uzun bir aradan sonra 5 gollü galibiyet hediye etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gençlerbirliği maçını yorumladı, "İstediğimiz performansı sanaya yansıtamadık. Ama yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik" dedi.

5-1'lik Gençlerbirliği maçını değerlendirmesi istenen Erol Bulut, "Maçı kazanmak istiyorduk. Milli maçlardan sonra karşılaşmalar her zaman zor oluyor. Oyuncular üst seviyede olamıyor. İstediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Ama yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Güzel bir galibiyet aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Rakibe de bir kaç pozisyon verdik, çok net olmasa da. Rakip özellikle 2. yarı biraz baskı kurdu. O anlamda kendimizi geliştirmemiz lazım. Rakibin üzerimize gelmesine izin vermememiz lazım" dedi.

Takımın genel durumunu ise Erol Bulut, "23 futbolcumuz var. Hepsi hazır olmalı. Herkese şans gelir. Onu en iyi şekilde değerlendirmesi lazım. Bugün bu 11 oynadı. Haftaya farklı oynayabilir. Herkesi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz. Sakatlıklar, kart cezalıları olacak. 7 oyuncumuz burada yoktu. Diğer arkadaşlarımız en güzel performansını sahaya yansıttılar ve güzel bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Milli aralardan sonraki karşılaşmaların zorluğuna dikkati çeken Bulut, "Performansımız istediğimiz seviyede olmasa da yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. İlk 11'de oynayanlar da sonradan oyuna girenlerde iyi oynadı. 5'ten fazla da atabilirdik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da oldu. Daha agresif olabilirdik." dedi.

Milli futbolcular döndükten sadece 1.5 gün sonra maça çıkmalarını da eleştiren Bulut, "Fikstür konusunda maçtan önce de açıklamam oldu. Onunla ilgili burada önemli olan şey 20 kişiden farklı yorum çıkmamasıdır. Tek bir ağızdan yorum yapılması lazım. Biz bu konuda dezavantajlı olduk. Geçen milli maçtan sonra da benzeri oldu. Bugün de bu şekilde oldu. Milli maçtan 1,5 gün geçtikten sonra futbolcular sahada olmak zorunda kaldı. Daha dikkatli olunmasını rica ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : NTV Spor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları