loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe- Galatasaray bu akşam 19.00'da karşı karşıya geliyor

Fenerbahçe- Galatasaray bu akşam 19.00'da karşı karşıya geliyor
Tarih: 14.04.2019 - 09:28
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray yarın akşam Kadıköy'de saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide yarın Galatasaray'ı konuk edecek. Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve 32 puanla haftaya 13. sırada giren sarı-lacivertliler, derbi galibiyetiyle taraftarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Maçı Alipalabıyık yönetecek

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan üstlenecek. Derbide dördüncü hakem olarak da Koray Gençerler görev alacak. 

Tek eksik Mehmet Ekici

Fenerbahçe'de derbi öncesi tek eksik futbolcu bulunuyor. Geçen hafta MKE Ankaragücü maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 3 maç ceza alan Mehmet Ekici, önemli maçta takımını yalnız bırakacak.

Sınırda olan isimler

Öte yandan sarı-lacivertlilerde Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin ve Roman Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisindeki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel (Harun Tekin), Mauricio Isla, Serdar Aziz, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Nabil Dirar, Miha Zajc, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları