loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Islam Slimani imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Islam Slimani imzayı attı
Tarih: 16.08.2018 - 16:52
Kategori: Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cezayirli futbolcu Islam Slimani, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'nin İngiliz ekibi Leicester City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Islam Slimani, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına kulüp yöneticileri ile Sportif Direktör Damien Comolli katıldı.

Islam Slimani: Bu kulübü mutlu edebilmek için her şeyi vereceğim

Toplantıda konuşan Islam Slimani, “Fenerbahçe’ye gelmekten dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe katıldım. Bana buraya gelme fırsatı sunduğu için Damien’e teşekkür ediyorum. Bu kulübü mutlu edebilmek için her şeyi vereceğim" açıklamasında bulundu.

Damien Comolli: İlk günden itibaren istediğimiz bir oyuncuydu

Comolli, “Bu sezonki 5'inci imzamızı atıyoruz. Islam bizimle beraber. Leicester City ile kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardık. Islam, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar burada olacak. Onu buraya getirmekten, ağırlamaktan son derece büyük mutluluk duyuyoruz. İlk günden itibaren istediğimiz bir oyuncuydu. O da Fenerbahçe’ye gelebilmek için motive ve istekliydi. Biz de bu anlaşma için ilk başından itibaren istekli ve motiveydik. Islam’ın cumartesi günü oynayabilmesi için kulüpte son derece yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bazı belgelerle ilgili işlemler var. Onları halledip, cumartesi günü oynayabilecek duruma gelmesinin gayreti içerisindeyiz" dedi.

"Salih Uçan transferi ile ilgili Empoli'yle anlaştık"

Comolli, "Salih Uçan’ın transferi ile ilgili Empoli'yle bugün öğleden sonra bir anlaşma yaptık. Salih kiralık ama satın alma opsiyonu onların lehine. FFP bize müsaade ettiği sürece paramızı değerlendiriyoruz. Biz halen arayışlarımıza devam ediyoruz. Transfer pazarında halen aktifiz. Ne istediğimizi biliyoruz. Ozan’ı göndermek gibi bir düşüncemiz yok. Genç ve milli bir oyuncu. Satmak için bir sebep yok şu anda" diye konuştu.

"Kariyerimde böyle bir durum görmedim"

Comolli, şöyle konuştu:

“Dürüstçe söyleyeceğim; cumartesi günü Bursaspor maçı bittikten sonra atmosferin fantastik olduğunu söylüyordum. Herkes bana, “Sen daha hiçbir şey görmedin. Salı gününü bekle” dedi. Bu ifadeleri bana söyleyenler haklı çıktı. İnanılmaz destek vardı. Fantastik bir atmosfer vardı. Özellikle başkan ve tüm yönetimle, takım ve taraftar bağlantı son derece etkileyiciydi. Taraftarlar maçtan sonra gitmedi ve çok uzun süre beklediler. Kariyerimde görmediğim bir durum. 25 yıldır futbolun içindeyim ve böyle bir şey görmemiştim. Takım ve oyuncular için son derece dokunaklı anlardı. Taraftarların bu desteklerini her bir oyuncuya aynı şekilde göstermesi gerek. Salı günü hepsi aynı desteği hak etti. Kadroda olan her oyuncu desteği hak etti.”

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve Slimani 31 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları