loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor

Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor
Tarih: 04.04.2019 - 12:13
Kategori: Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan 2015'te Trabzon'da takım otobüsüne gerçekleştirilen silahlı saldırıyı protesto etmek amacıyla sosyal medya hesaplarını dondurdu ve FB TV yayınını kesti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan 2015'te Trabzon-Rize yolunda takım otobüsüne yapılan saldırının yıl dönümünde, olayın faillerinin bulunmaması nedeniyle ve saldırının başarılı olması halinde olacakları resmetmek adına 'karartma' yöntemine gitti.

Kulübün resmi internet sitesine, televizyon ile radyo kanallarına, sosyal medya hesaplarına ulaşım sağlanamazken; Kadıköy'deki Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin de üstü siyah bir örtüyle kapandı.

Fenerium mağazalarının vitrinleri de siyaha bürünürken, Fenerium internet sitesi de kapatıldı.

'Kurtuluş Savaşı' bugün başlıyor

Öte yandan Fenerbahçe Başkan Ali Koç'un 'Kurtuluş Savaşı' olarak tanımladığı mali seferberlik kapsamında, kulübü zor durumdan kurtaracak olan kampanya ise bugün başlıyor. Kulüp sabah saatlerinde 'saldırı başarılı olsaydı böyle olacaktı' mesajı verip, akşam saatlerinde 'yeniden doğuş'u simgeleyen kampanyaya start verecek.

Camiayı ayağa kaldırmak ve Fenerbahçe'ye destek sağlamak amacıyla bugün saat 19.07'de başlayacak olan "1 yılda 1 milyar lira" kampanyası ile birlikte tüm adreslerinin aktif hale getirileceği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları