loading
close
SON DAKİKALAR

Fikret Orman: Beşiktaş'ı içinden bölmek Beşiktaşlılığa yakışan bir şey değildir

Fikret Orman: Beşiktaş'ı içinden bölmek Beşiktaşlılığa yakışan bir şey değildir
Tarih: 31.10.2018 - 17:29
Kategori: Spor

Fikret Orman, "Beşiktaş’ı içinden bölmek Beşiktaşlılığa yakışan bir şey değildir. O nedenle hep birlikte olacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı.

Çevresine Bandırma ve yöresindeki taraftar derreklerinin başkanlarını alan Fikret Orman, son 6,5 yılda stadın tamamlandığını ve futbol takımının 3’ncü yıldızı taktığını hatırlattı. Orman, bu yapılanların unutulmaması gerektiğini söyledi.

"BEŞİKTAŞ'IMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Beşiktaş’ın son Avrupa maçında aleyhinde atılan sloganları da gündeme getiren Orman, yaşanan olaylara çok üzüldüğünü belirterek, "Çünkü şahsıma ve yönetim kuruluna yapılan tezahüratları çok yadırgadım. Onları söyleyenlerden daha fazla onların maksadını anlamış değilim ama onları arkadaşlarıma söyletenlere de gücendim açıkçası. Beşiktaş çok büyük bir camia. 20 milyonun üzerinde bir camia. O gün hepimiz üzüldük. Bu camianın hepsini de öyle görmemek lazım bugün buradaki, toplulukta öyle gösteriyor. Beşiktaşlılık ahde vefadır, Beşiktaşlılık çok çalışmaktır, mütevazılıktır. İyi insan olmadan Beşiktaşlı olmamaktır. Biz işimize bakacağız daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz. Daha ligin başındayız. Avrupa kupasında da elenmiş falan değiliz. Beşiktaş’ı içinden bölmek Beşiktaşlılığa yakışan bir şey değildir. O nedenle hep birlikte olacağız. Netice itibarıyla bu benim Beşiktaşım değil, bugün buradayım yarın ayrılırım bir başka arkadaşımız gelir. Biz de tekrar tribündeki yerimize döneceğiz. Bunun menfaati benim menfaatim değil, Beşiktaş’ın menfaati o yüzden hep birlikte Beşiktaşımıza sahip çıkacağız" dedi.

"BİZ KENDİMİZLE DEĞİL RAKİPLERİMİZLE MÜCADELE ETMEYE YÖNELMELİYİZ"

1,5 ay önce seçildiğine işaret eden ve başka bir başkan adayı çıkmadığını aktaran Orman, "Hocamızla 4 senedir beraberiz, kontratlı oyuncularımızla da beraber olacağız. Değiştirebileceğimiz bir şey yok. Biz kendimizle mücadele değil rakiplerimizle mücadele etmeye yönelmeliyiz. Her şeyden evvel enerjimizle Beşiktaş’ı yukarılara çıkartmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları