loading
close
SON DAKİKALAR

Fikret Orman'dan Beşiktaş taraftarına: Askerlik mi yaptık beraber?

Fikret Orman'dan Beşiktaş taraftarına: Askerlik mi yaptık beraber?
Tarih: 28.08.2018 - 12:12
Kategori: Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün transfer politikasıyla ilgili sosyal medya üzerinden yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi ve takım kaptanı Özyakup'un protesto edilmesine ilişkin de Beşiktaş taraftarını uyardı.

Beinsports'ta kendisiyle yapılan bir röportajda konuşan Orman, kulübün transfer politikasına yönelik taraftardan gelen eleştirilere cevap verdi.

Orman "Herkes işini yapacak. Başlar ayak, ayaklar baş olmayacak. Taraftar taraftarlığını, oyuncu oyunculuğunu, başkan başkanlığını yapacak. 13-14 yaşındaki çocukların eline telefonları veriyorlar, babasından harçlık alıyor, milyon Euro'luk transfer için yorumlar yapıyor. Yorum yapması da sıkıntı değil, gelip benim telefonuma mesaj atıyor. WhatsApp grubu kuruyorlar, beni de gruba alıyorlar. Yahu ben sizin sınıf arkadaşınız mıyım? Askerlik mi yaptık beraber?" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Özyakup'un protesto edilmesini de eleştiren Fikret Orman, "Ligin 3. maçında takım kaptanına tepki de nereden çıktı? Beşiktaş'ın böyle bir kültürü yok. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum: Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmasın" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları