loading
close
SON DAKİKALAR

Finans Merkezi için iki teklif var

Finans Merkezi için iki teklif var
Tarih: 01.09.2012 - 14:19
Kategori: Ekonomi

Finans Merkezi ihalesinde Ege Yapı Limited Şirketi, Maymetropol Yapı İnşaat ve Emlak Pazarlama İş Ortaklığı ile GAP İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret AŞ birer teklif sundu...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ihalesinde Ege Yapı Limited Şirketi, Maymetropol Yapı İnşaat ve Emlak Pazarlama İş Ortaklığı ile GAP İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret AŞ birer teklif sundu.

‘ İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ ihalesi 1. oturumu Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. Kapalı zarf usulü yapılan ihalede Ege Yapı Limited Şirketi, Maymetropol Yapı İnşaat ve Emlak Pazarlama İş Ortaklığı 1 milyar TL artı KDV teklif verdi. İş ortaklığı yüzde 0,1 şirket payı istedi. GAP İnşaat ise 1 milyar 150 milyon lira artı KDV teklif sundu. Gap İnşaat’ın şirket payı ise yüzde 3,5 oldu. Varyap Varlıbaş İnşaat ve Torunlar GYO ise ihaleye teklif vermedi. Dosyaların incelenmesinden sonra ihalenin ikinci oturum tarihi isteklilere yazıyla bildirilecek.


İhaleye üst yapı ve altyapı imalatları, eğitim tesisleri, yol ve çevre düzenleme işleri ile dini tesisler, sağlık merkezi, karakol ve bağlantı köprüsü için çıkıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları