loading
close
SON DAKİKALAR

Fırınlara pide denetimi

Fırınlara pide denetimi
Tarih: 31.07.2012 - 19:48
Kategori: Yerel

Sultanbeyli Belediyesi zabıta ekiplerinin Ramazan denetimleri devam ediyor...

Sultanbeyli Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayında sıklaştırdığı gıda ve hijyen denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapması için yoğun gayret gösteren ekipler, ilçede hizmet veren 140 ekmek fırını ve unlu mamul üretimi yapan işyerinde denetim yaptı. 

Ekipler özellikle, iftar sofralarının olmazsa olmazı, Ramazan lezzeti pide üretimi yapan işyerlerinde, gramaj, temizlik ve üretim izinlerini sıkı kontrole tabi tuttu.

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Nur, gerçekleştirilen bu denetimlerle vatandaşın sağlığını ön planda tuttuklarını ve hijyen konusunda müsamaha göstermeyeceklerini belirtti.

Nur, denetimlerde pide ve ekmek gramajlarının tam olmasının memnuniyet verici olduğunu ancak tespit edilen diğer eksikliklerle ilgili 10 işyerinin uyarı cezası aldığını ifade etti.

Nur, denetimler sırasında iş yeri ruhsatı, ürünlerin gramajı, hijyen gibi konuların yanı sıra fiyat tarifelerinin de vatandaşın görebileceği yerlere konulması konusunda incelemede bulunulduğunu söyledi.

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının ilk günlerinde semt pazarlarını denetleyerek, kurallara uymayan esnafa uyarı cezası vermişti.

Ekiplerin denetimleri Ramazan ayı boyunca devam edecek.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları