loading
close
SON DAKİKALAR

Friends'in özel bölümü bir kez daha ertelendi

Friends'in özel bölümü bir kez daha ertelendi
Tarih: 08.08.2020 - 14:24
Kategori: Kültür & Sanat

16 yıl sonra aynı oyuncu kadrosuyla yeniden çekilecek olan 90'ların fenomen dizisi Friends, salgın nedeniyle bir kez daha ertelendi. Canlı olarak seyircilerle birlikte çekilmesi planlanan dizi için yeni çekim tarihi daha sonra duyurulacak.

Friends hayranları, yıllar sonra çekilecek özel bölüm için biraz daha bekleyecek. 16 yıl sonra aynı oyuncu kadrosuyla çekilecek dizinin 27 Mayıs’ta planlanan gösterimi corona virüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Bugünlerde salgında artan rakamlar Friends ekibini yeniden erteleme yoluna götürdü. Çekimlerine 17 Ağustos’ta başlanması planlanan dizi, bir kez ileri bir tarihe bırakıldı.

HBO Max’in sevilen sitcomunun ana kadrosunu içeren özel bölümün çekim tarihleri ​​daha sonra duyurulacak.
Özel bölümün ilk olarak mart ayında canlı olarak seyircilerle birlikte çekilmesi gerekiyordu. Ancak salgınla birlikte eğlence endüstrisindeki tüm prodüksiyonlar gibi Friends de durdu.

WarnerMedia Entertainment ve Direct-to-Consumer başkanı Bob Greenblatt, mayıs ayında, şirketin özel bölümü yaz sonunda çekileceği konusunda umutlu olduğunu söyledi.

Greenblatt, “Yıldızlar bir araya gelirse ve umarım üretime geri dönebilirsek, yaz sonunda bu harika olayın umutla yapılmasını sağlayabiliriz. Bu altı muhteşem oyuncuyu tekrar aynı rolleriyle deneyimlemek için büyük, gürültülü bir canlı izleyiciye sahip olmanın bir değeri olduğunu düşünüyoruz. Arkadaşlar bir araya geliyor ve biz bunu mutfaklarından ve yatak odalarından alkış tutan insanlarla bir web çağrısında yapmak istemedik” dedi.

Friends’in özel bölümü duyurusu şubat ayında yapıldı. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, Warner Bros. Stüdyosu’nda, orijinal Friends’in de çekim sahnesi olan Stage 24 adlı sahnede çekimleri ayarlanan senaryosuz bölüm için geri dönecekler.

BAĞIŞ KARŞILIĞINDA SETE DAVET

Friends ekibi, hayranlarını, salgınla mücadeleye destek olmak için bağış yapma karşılığında dizinin yıllar sonra yeniden hazırlanan özel bölümünün çekimine davet etmişti.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Kaynak : NTV

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları