loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray yeni hocasını buldu

Galatasaray yeni hocasını buldu
Tarih: 30.09.2013 - 12:30
Kategori: Spor

Sarı-kırmızılılarda görevden alınan Fatih Terim'in yerine geçecek teknik direktör netleşti...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile görüşmek üzere özel uçakla saat 17:15'te İstanbul 'a gelen Roberto Mancini'de mutlu sona ulaşıldı.

Cimbom'da Sneijder'siz antrenman

AMK'nın haberine göre; Les Ottoman Otel'de Aysal ile görüşen İtalyan teknik adam, sarı-kırmızılıların teklifine 'evet' dedi. 

Galatasaray, tecrübeli çalıştırıcıyla yıllık 4.5 milyon euro ve bonus ödemeleri karşılığında 2+1 senelik anlaşmaya vardı.

KULÜP TELEVİZYONUNDAN DUYURU

GS TV'den verilen bilgiye göre, Les Ottomans Otel'de saat 20:00'de başlayan görüşmeler olumlu geçtiği belirtildi. Başkan Ünal Aysal, CEO Lütfi Arıboğan ve Roberto Mancini arasında gerçekleşen görüşmenin sabah devam edeceği ifade edildi.

BORSA'YA BİLDİRİLDİ

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklama şöyle:
"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Terim ve Drogba damgası

MANCINI İLE GÖRÜŞMEDEN İLK KARE

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organlarından paylaşılan fotoğrafta, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile Mancini'nin bir arada olduğu görüldü.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları