loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray:0 – Porto:0

Galatasaray:0 – Porto:0
Tarih: 03.08.2013 - 17:31
Kategori: Spor

Sarı-kırmızılılar Avrupa'nın en önemli hazırlık turnuvalarından Emirates Cup'ta Porto ile karşılaşıyor...

Galatasaray yeni sezon öncesi en önemli sınavına çıkıyor. Terim’in Aslanları, Avrupa’nın en önemli hazırlık turnuvalarından Emirates Cup’ta, Ejderhalar lakaplı Portekiz futbolunun en önemli temsilcilerinden Porto’yla karşı karşıya geliyor.
Emirates Cup’a bu sezon ev sahibi Arsenal, Portekiz ekibi Porto ve İtalyan temsilcisi Napoli katılıyor. Sarı-kırmızılılar, turnuvadaki ilk mücadelesini Porto ile yapıyor.

STAT: Emirates
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV – Smartspor
GALATASARAY: Muslera, Dany, Chedjou, Hakan Balta, Eboue, Melo, Sneijder, Hamit, Selçuk, Amrabat, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
PORTO: Fabiano, Danilo, Lucho, Maicon, Castro, Jackson Martinez, Varela, Ba, Alex Sandro, Kelvin, Defour
TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Fonseca
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
DK 19: Porto’da penaltıyı Jackson Martinez kullandı. Martinez’in sağ köşeye attığı topu Fernando Muslera güzel kurtardı.
DK 18: Sol kanattan gelişen Porto atağında savunma arkasına koşu yapan Silvestre Varela, Dany’nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.
DK 16: Galatasaray’ın ilk etkili atağı Drogba’yla geldi. Amrabat sol kanattan taşıdığı topla ceza alanına girdi ve pasını Drogba’ya verdi. Drogba, kaleye şutunu çekti ama top savunmadan sekti.
DK 10: Hızlı bir Porto atağı gelişti ve topla sol kanatta Jackson Martinez buluştu. Martinez, ceza alanına girip kaleye sert bir şut çekti ama direk dibinde Muslera topu kontrol etti.
DK 9: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Galatasaraylı oyunculardan topla en son Amrabat buluştu ve baskı altında arkadaşına pas attı ama rakip savunma araya girdi.
DK 6: Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen top kaleci Muslera’da kaldı.
DK 2: İlk etkili atak Porto’dan geldi. Lucho Gonzales, ara pasını Jackson Martinez’e attı ama kalesini zamanında terk eden Muslera topun sahibi oldu.
DK 1: Karşılaşma Portolu oyuncuların vuruşuyla başladı.
EMİRATES’TE 6. TURNUVA
Emirates Cup, 2007′den beri düzenleniyor. Geçtiğimiz sene hariç her yıl düzenli olarak oynanan turnuvada dünyanın dev kulüpleri boy gösterdi. 2007, 2009 ve 2010′da ev sahibi Arsenal mutlu sona ulaştı. 2008′de kupayı Alman ekibi Hamburg kaldırdı. 2011′de ise ABD ekibi New York Red Bulls, Paris Saint Germain, Arsenal ve Boca Juniors’u geride bırakarak kupayı kaldırmayı başardı. Galatasaray ile birlikte Napoli ve Porto bu sezon ilk kez bu önemli turnuvada boy gösterecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları