loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'dan skorbord açıklaması

Galatasaray'dan skorbord açıklaması
Tarih: 02.04.2018 - 14:50
Kategori: Spor

Galatasaray, dün akşam Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada tartışmalara neden olan skorboard tanıtım görseli ile ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından skorbordda çıkan "Şampiyonlar kupası müzesinde olur" yazısı tartışmalara neden oldu.

Trabzonsporlu taraftarlar, bu hareketi 2010-2011 şampiyonluk kupası için girişimlerde bulunan Trabzonspor'a gönderme olarak yorumlayarak sosyal medyadan tepki gösterdi.

Büyük tepkilere neden olan olayın ardından Galatasaray Kulübü'nden resmi açıklama geldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Trabzonspor müsabakası sonrası kupalarla ilgili yanlış anlaşılmalara neden olan skorboard tanıtım görseli ile ilgili yapılan inceleme ve alınan savunmalar sonucunda;

Tanıtımın rakip takım ya da camiaları küçük düşürme hedefi olmadan stadımızdaki ilk maçta yayınlanmak üzere öngörülmüş bir çalışma olduğu tespit edilmiştir.

Ancak bu yayını hazırlayan ilgililer, daha dikkatli olmaları konusunda uyarılmışlardır.

Türk sporunda centilmenliği öne alan,"Rakibe Saygı-Kendine Saygı" prensibiyle hareket eden Galatasaray Camiası kendine ve rakip takımlara karşı her zaman saygılıdır.

En büyük ve en değerli varlığımız taraftarımız, teknik, idari, profesyonel kadrolarımız ile bütünlük ve beraberlik içinde, hak ettiğimiz şampiyonluk yürüyüşlerimiz ilelebet devam edecektir."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları