loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'ın eski başkanı Yarsuvat'tan yönetime uyarı: İstemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz

Galatasaray'ın eski başkanı Yarsuvat'tan yönetime uyarı: İstemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz
Tarih: 12.09.2018 - 18:06
Kategori: Spor

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, yönetim kurulunun olağanüstü genel kurulu iptal etmesini istedi. Yarsuvat, "Biz artık yeni bir seçim yapmak istemiyoruz. Ama mecbur bırakırsanız istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz" dedi.

Galatasaray’ın Eylül ayı divan kurulu toplantısının güncel konular bölümünde eski başkan Duygun Yarsuvat, yönetim kurulunu olağanüstü genel kurul toplantısını iptal etmeye çağırdı.

Galatasaray’ın önemli gayrimenkullere sahip olduğunu söyleyen Yarsuvat, “Gayrimenkullerimizin değerlendirilmesi tabii ki söz konusudur ama bunların hiçbirini elden çıkaramayız. Bunları sermaye olarak bir şirkete koyarsanız bu gayrimenkul artık sizin değildir. Galatasaray’ın hiçbir gayrimenkulünü satmak için böyle dolaylı bir yolu denememek lazım” dedi.

‘BİZİ RENCİDE EDİCİ BİR TEKLİF’

Öneriyi “Galatasaray’ın aklıyla alay etmek anlamına gelir” şeklinde değerlendiren Yarsuvat, “Bu, bizi rencide edici bir tekliftir. Dolayısıyla gayrimenkullerle ilgili bu olağanüstü genel kurul maddelerinin hepsinin reddedilmesi lazım. Ayrıca değerlendirilmek istenen gayrimenkulün önce plan ve projesinin bildirilmesi gerekir. Sonra genel kuruldan onay istemek icap eder” diye konuştu.

‘GALATASARAY’IN DAHA FAZLA YARA ALMASINA MÜSAADE ETMEYİN’

Yönetim kuruluna seslenen Duygun Yarsuvat, “Yönetim kurulu, lütfen bu toplantıyı iptal edin. Galatasaray’ın daha fazla yara almasına müsaade etmeyin. Galatasaray’da bölünme olabilir buna müsaade etmeyin. Biz artık yeni bir seçim yapmak istemiyoruz. Sizlerle yola devam etmek istiyoruz ama mecbur bırakırsanız istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları