loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'ın transferleri belli oldu

Galatasaray'ın transferleri belli oldu
Tarih: 21.04.2020 - 11:38
Kategori: Spor

Salgının yaratacağı ekonomik sıkıntının yeni sezonda da süreceğini hesaplayan Galatasaray, yabancı oyuncu almayı düşünmüyor. Tamamen yerliye dönecek olan Galatasaray; Emre Kılınç, Mert Hakan, Semih ve Oğulcan ile transferi noktalayacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik açıdan tedbirlerini almak adına düğmeye basan Galatasaray, önümüzdeki sezon için de önemli kararlar almaya başladı. Hürriyet'in haberine göre; Şu anda kadrosunda bulunan mevcut oyuncu ve profesyonellerine ücret indirimi teklif edip görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, 2020-21 sezonu için de önlemlerini belirlemeye başladı. Pandeminin ekonomik açıdan olumsuz yansımalarının önümüzdeki sezona da sarkacağı görüşünde olan Galatasaray, tedbirler kapsamında yabancı oyuncu transferi yapmayı düşünmüyor. Sarı kırmızılı kulüp, sezon bitiminde ‘yerli oyuncu’ takviyeleri ile kadrosunu güçlendirecek.

Sözleşmesi bitenler öncelikli

Döviz kurunun da artması ile birlikte Galatasaray, önümüzdeki sezon ‘Euro’ bazlı bir anlaşmaya imza atmak istemiyor. Bu doğrultuda kulüp, mevcut futbolcu ve kiralık oyuncuları dışında yeni bir yabancı oyuncu takviyesine sıcak bakmıyor. Sarı kırmızılılar artık yeni takviyelerine de ‘Türk Lirası’ üzerinden sözleşme yaptıracak. Ocak ayında söz kesilen Sivassporlu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ın yanı sıra Galatasaray, transferde tamamıyla yerli isimlere yönelecek. Bonservis yükünden de kurtulmak ve bu sezon tüm harcamalarını minimuma çekmek isteyen Galatasaray, sözleşmesi biten oyunculara yönelecek.

Kaynak : Fanatik

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları