loading
close
SON DAKİKALAR

Galeri Kara yeni sezona merhaba diyor

Galeri Kara yeni sezona merhaba diyor
Tarih: 24.09.2012 - 16:24
Kategori: Kültür & Sanat

Çankaya Belediyesi Galeri Kara, 21 genç sanatçıyla birlikte yeni sezona 'merhaba' diyor…

Bugün açılacak 'Temas ve Tahammül' başlıklı yeni sezonun ilk sergisi, 08 Ekim'e kadar Ankaralılarla birlikte olacak.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın Kızılay'a sanatın soluğunu taşımak, ekonomik ve sosyal olarak çöküş yaşayan kent merkezine yeni bir renk katmak amacıyla açtığı Galeri Kara, yeni sezona 'merhaba' demeye hazır.
Galeri Kara,"New Yorker” sergisiyle tamamladığı üçüncü sezonun ardından "Temas ve Tahammül” sergisiyle yeni sezonu açacak.


21 Genç sanatçının işlerinden oluşan karma sergi 24 Eylül- 08 Ekim 2012 tarihleri arasında Ankaralılarla birlikte olacak.


Farklı ve zenginleşmiş kültürel yapıların bir arada yaşandığı kentlerde farkındalık ve sağduyu oluşturmayı hedefleyen sanatçılar, farklılıklar üzerinden bir arada olma refleksi göstererek çok uluslu bir yapı içinde temas halinde olma ve birbirine tahammül gösterebilme direncinin altını çiziyor.


Aynı zamanda bir çağrı niteliği de taşıyan "Temas ve Tahammül” sergisine, sanatçı Tanzer Arığ, Şevket Arık, Burcu Büyükünal, Tansel Çeber, Serkan Demir, Sultan Burcu Demir, Erdal Duman, Mustafa Duymaz, Fırat Engin, Elif Varol Ergen, Alper Kara, Ekin Kılıç, Fırat Kırmızıgül, Sevtap Örgel, Selda Ertürk Özturan, Engin Sarı, Efe Solmazlar, Seza Soyluçiçek, Seval Şener, Ali Şentürk, Mehmet Ali Uysal katılıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları