loading
close
SON DAKİKALAR

''Galibiyet serisi yakalamalıyız''

''Galibiyet serisi yakalamalıyız''
Tarih: 12.01.2014 - 13:22
Kategori: Spor

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini göreve geldiği günden bu yana takımın çok geliştiğini söyledi...

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Antalya’da devam eden devre arası hazırlık kampında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Mancini ilk yarı değerlendirmesinde, "Göreve geldikten sonra geçen üç ayda fiziksel ve taktiksel olarak çok geliştik. Ama bence hala yeterli değil. Maç içindeki durumlara göre konsantrasyonumuzu hep korumalıyız. Chelsea’yle zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe’nin 8 puan gerisindeyiz. Özel bir şey yapmamız için çok çalışmamız ve kamp dönemini iyi geçirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Mancini şampiyonluk yarışında iddialarını koruyabilmek için ise zor bir reçete verdi; “Fenerbahçe derbisine kadar galibiyet serisi yakalamalıyız. Durumun farkındayız ve kazanmak için zihinsel olarak hazır olmamız gerektiğini biliyoruz. İyi oyuncular kazanmak istedikleri zaman kazanırlar. Hepsi bize bağlı” dedi.

"HAJROVIC’IN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Yeni transfer Izet Hajrovic’i değerlendiren İtalyan teknik adam, “Önemli olan yeni takımına alışması. Bu kolay değil, zamana ihtiyacı var. Hajrovic'in gelecek için iyi bir yatırım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
reklam

Ajax maçında şans verdiği İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun’un kaliteli oyuncular olduğunu belirten Mancini, İbrahim’in kural gereği sezon sonuna kadar A Takım’da forma giyemeyeceğini, Emre Can’ın ise kupa maçlarında şans bulabileceğini söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları