loading
close
SON DAKİKALAR

Gaz kapsülünün son kurbanı Mehmet yoğun bakımda

Gaz kapsülünün son kurbanı Mehmet yoğun bakımda
Tarih: 26.03.2014 - 11:40
Kategori: Sağlık, Yaşam

Zana, Bakan Ala'nın olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve bu kapsamda bugün Diyarbakır'a müfettiş görevlendirileceğini söylediğini bildirdi...

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde BDP 'nin düzenlediği mitingin ardından çıkan olaylarda sağ kulağının arka kısmına isabet eden ve gaz kapsülü olduğu belirtilen cisim nedeniyle yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Erez yoğun bakımda tutulmaya devam ediliyor.
Dicle Üniversitesi genel sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, hastaneye getirildiğinde Erez'in şuurunun gidip geldiğini ancak daha sonra açık olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini söyledi. Yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan Mehmet Erez'in, kendisini ziyaret eden Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ile konuştuğu da belirtildi. Bu sabah saatlerinde tekrar görüşü alınan doktorlar Erez'in durumunun şu an iyi olduğunu yineledi.

(Ergun YILMAZ-Ferit ASLAN/DHA


İçişleri Bakanı: Soruşturma başlatıldı

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, kendisinin de katıldığı Silvan mitinginden sonra çıkan olaylar sırasında başına gaz kapsülü isabet eden 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in yaralanması ile ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı telefonla arayarak görüştü. Zana, Bakan Ala'nın olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve bu kapsamda bugün Diyarbakır'a müfettiş görevlendirileceğini söylediğini bildirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları