loading
close
SON DAKİKALAR

GDO, Eskişehir'de tartışılacak

GDO, Eskişehir'de tartışılacak
Tarih: 21.11.2012 - 13:28
Kategori: Sağlık, Yaşam

GDO'lu gıda ve yemler, 8 Aralık Cumartesi günü Eskişehir'de tartışılacak...

Tarımsal Biyoteknoloji ürünleri olan Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalı (GDO'lu) Gıda ve Yemler, 8 Aralık Cumartesi günü Eskişehir'de tartışılacak.

Seksenden fazla kurumsal üyesiyle çevre, ekoloji, biyoçeşitlilik, insan ve hayvan sağlığını koruma mücadelesini, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdüren GDO'ya Hayır Platformu, Eskişehir Tepebaşı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Eskişehir halkıyla buluşacak.

"Gıda ve Yemlerde Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar " konulu Panel ve Çalıştay 8 Aralık 2012 Cumartesi günü Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Galerisinde gerçekleştirilecek.

Çiğ Süt Üreticileri Tüketicileri Grubundan Çapar Kanat, Çiğ Sütte Piyasa düzeni, Süt ve Süt Ürünlerinde GDO’yu durdurmanın yolu: Çiğ Sütte Yeni Dağıtım Ağı Modeli’ni anlatacak.

10.00-12.30 saatleri arasında gerçekleşecek panelin moderatörlüğünü Dr. Yavuz Dizdar (İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü), panelistliğini Dr.Işıl Ergin (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı ABD), Abdullah Aysu (Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Başkanı), Fuat Engin (Tüketici Örgütleri Federasyonu Başkanı), Çapar Kanat (Çiğ Süt Üreticileri ve Tüketicileri Grubu ve Yazar) yapacak.

Öte yandan saat 13.30-17.00 arasında ise konunun çalıştayı yapılacak. Çalıştayın moderatörlüğünü Dr. Barış Gencer Baykan (Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi) yapacak.

Çiğ Süt Üreticileri Tüketicileri

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları