loading
close
SON DAKİKALAR

Geçen haftanın en'leri!

Geçen haftanın en'leri!
Tarih: 16.10.2012 - 16:01
Kategori: Medya

Geçtiğimiz haftanın enleri belli oldu...

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 08 - 14 Ekim tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

Haftanın gündemi

Kentsel dönüşüm ile yıkılıp yeniden yapılan Sulukule’nin ardından şimdide Fener-Balat-Ayvansaray da kentsel dönüşüm çalışmalarının başlatılması 863 haberle gündemin ilk sırasında yerini aldı. Moskova-Şam seferini yapacak olan Suriye’ye ait sivil uçağın Türkiye Hava Sahası’na girdikten sonra Esenboğa Havaalanı’na indirilmesi 164 haberle haftanın 2.önem teşkil eden konusu oldu. Güney Amerika’nın petrol zengini ülkesi Venezuela’da devlet başkanlığı seçimini 1998 yılından beri bu görevi sürdüren Hugo Chavez’in bir kez daha başkan olması 146 haberle gündemin 3.sırasını oluşturdu. Antalya’da yapılan ve dünyanın en iyi golfçülerini ağırlayan Turkish Airlines World Golf Final’ın şampiyonunun Justin Rose olması 121 haberle gündemin 4.sırasında yer buldu. Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesindeki Şehitlik Lisesi’ne PKK’lıların yaptığı saldırı 94 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

Haftanın ünlüsü

Geçen haftada listenin 1. Sırasında olan Hülya Avşar bu haftada 277 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. 212 haberle Türkan Şoray’da geçen haftaki yerini koruyor. Kenan İmirzalıoğlu 130 haberle 3.sırayı oluşturuyor. İmirzalıoğlu’nu 93 haberle Ömür Gedik takip ediyor. Cem Yılmaz 85 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasına kadar geriledi.

Haftanın siyasetçisi

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2810 haberle birinci sıradaki yerini korurken, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 562 haberle bu hafta da 2.sıradaki yerini korudu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 524 haberle 3.sıraya yükseldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 408 haberle 4.sırada yer aldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise 319 haberler PRNet Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı. .

Haftanın spor adamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 408 haberle bu hafta da en çok konuşulan spor adamı oldu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 331 haberle geçen haftaki yerini korudu. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba 291 haberle bu hafta 3. Sıraya yükseldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 288 haberle bu hafta 4.sırayı oluşturuyor. Beşiktaş Spor Kulubü’nün Başkanı Fikret Orman 184 haberle PRNet “Haftanın PRNet En’leri” listesinde son sıradan giriş yaptı.

Haftanın sporcusu

Fenerbahçe’li eski futbolcu Alex De Souza 394 haberle listenin 1. Sırasına yükseldi. Beşiktaş’lı futbolcu Ricardo Quaresma 238 haberle 2. Sırada yer aldı. Galatasaray’ın eski futbolcusu Arda Turan 235 haberle uzun bir aradan sonra listeye 3. Sıradan giriş yaptı. Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo 213 haberle geçen haftadan daha gerilere giderek 4. Sırada yer aldı. Galatasaray’lı futbolcu Burak Yılmaz 180 haberle bu haftada son sırada görülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları