loading
close
SON DAKİKALAR

Geçtiğimiz haftanın en'leri!

Geçtiğimiz haftanın en'leri!
Tarih: 11.10.2012 - 16:03
Kategori: Medya

Geçtiğimiz haftanın gündemi belirlendi...

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 01 - 07 Ekim tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

Haftanın gündemi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine, Suriye'den atılan top ve havan mermilerinin düşmesi ve infilak etmesi sonucu beş vatandaşın hayatını kaybetmesi 1335 haberle gündemin ilk sırasında yerini aldı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yabancı ülkelere gönderilmesi ve görevlendirilmesi konusunda hükümete 1 yıl süreyle yetki verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi’nin TBMM genel Kurulu’nda yapılan oylamada kabul edilmesi 1038 haberle haftanın 2.önem teşkil eden konusu oldu. AKP genel kurul seçimleri 368 haberle gündemin 3.sırasını oluşturdu. Akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant 223 haberle gündemin 4.sırasında yer buldu. Son dönemde doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar 207 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

Haftanın ünlüsü

Hülya Avşar 173 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sıraya yükseldi. Türkan Şoray 148 haberle 2.sıraya geriledi. Cem Yılmaz 123 haberle 3.sırayı oluşturuyor. Yılmaz’ı 102 haberle Sezen Aksu takip ediyor. Ajda Pekkan 88 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasından giriş yaptı.

Haftanın siyasetçisi

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3509 haberle birinci sıradaki yerini korurken, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 578 haberle bu hafta da 2.sıraya yükseldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 504 haberle 3.sırayı oluşturuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 485 haberle 4.sıraya geriledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 335 haberle PRNet Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı.

Haftanın spor adamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 680 haberle bu hafta da en çok konuşulan spor adamı oldu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 530 haberle bu hafta 2.sıraya yükseldi. Galatasaray Teknik Direktörü
Fatih Terim 445 haberle bu hafta 3.sırayı oluşturuyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba 238 haberle bu hafta da 4.sıradaki yerini koruyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 226 haberle PRNet “Haftanın PRNet En’leri” listesinde son sıraya geriledi.

Haftanın sporcusu

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo 365 haberle bu hafta da en çok haberi okunan sporcu oldu. Fenerbahçe’li eski futbolcu Alex De Souza 364 haberle 2.sırada yer aldı. Beşiktaş’lı futbolcu Ricardo Quaresma 189 haberle 3.sırayı oluşturuyor. Beşiktaş’lı futbolcu Manuel Fernandes 188 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine 4.sıradan giriş yaptı. Galatasaray’lı futbolcu Burak Yılmaz 186 haberle bu hafta son sıraya geriledi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları