loading
close
SON DAKİKALAR

Genç kızıyla görüşen genci sopalarla dövdüler

Genç kızıyla görüşen genci sopalarla dövdüler
Tarih: 16.04.2013 - 13:32
Kategori: Gündem

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kenan A. ile sinir krizi geçiren Z.K. ve babası hastaneye kaldırıldı...

Aksaray’da 31 yaşındaki Kenan A., iddiaya göre kendisiyle görüştükden sonra eve dönen kız arkadaşı 18 yaşındaki Z.K.’yi babası 55 yaşındaki İbrahim K.’nin dövmek istediğini fark edip müdahale edince kendisi dayak yedi. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kenan A. ile sinir krizi geçiren Z.K. ve babası hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Ortaköy İlçesi’ne bağlı Hacı İbrahim Uşağı Köyü’nde meydana geldi. Kenan A, iddiaya göre kız arkadaşı Z.K. ile gece evlerinin yakınında görüştü. Z.K. bir süre Kenan A. ile konuştuktan sonra evine döndü. Bu sırada kapıyı açılıp kızının dışarından geldiğini gören İbrahim K., kızına ’Sen bu saatte nereden geliyorsun’ diyerek dövmek için üzerine yürüdü. Bunu fark eden Kenan A. da müdahale edip Z.K.’ye kurtarmaya çalıştı. Buna sinirlenen İbrahim K. da av tüfeğiyle Kenan A.’ya ateş açmak istedi. Kenan A. da müdahale edip tüfeğin namlusunu havaya kaldırdığı. Arbede sırasında ateş alan tüfekten çıkan saçmalar tavana isabet etti.

Gürültü duyup eve gelen genç kızın yakınları İbrahim K. ile birlik olup Kenan A.’yı sopalarla dövdü. Olayın gören komşuların haber vermesi üzerine eve gelen jandarma, Kenan A.’yı kurtardı.

Kanlar içinde kalan, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kenan A. ile sinir krizi geçiren genç kız ve babası hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hasan Bölükbaş /DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları