loading
close
SON DAKİKALAR

Gençler'den Öğrencileri Sevindirecek Haber

Gençler'den Öğrencileri Sevindirecek Haber
Tarih: 25.02.2013 - 14:05
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü, Beylikdüzü Gürpınar Şoförler Odası’na ziyaret gerçekleştirdi...

CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü, Beylikdüzü Gürpınar Şoförler Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Gençlik Örgütü ve Şoförler Odası yönetimi arasında bölgenin ulaşımıyla ve insan taşımacılığıyla ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu. 

Yapılan görüşme sırasında yeni fiyat tarife düzenlemesiyle birlikte bölgede eğitim gören lise öğrencilerinin minibüs şoförleri tarafından uygulanan fiyat düzensizliğinin ortadan kalkması konusunda talepte bulunduğu CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü tarafından dile getirildi.

Gençlik Örgütü adına Gençlik Örgütü Başkanı Mesut Çelik “ Bölgemizde yaşayan öğrenci arkadaşlarımızın şikayetleri ve istekleri üzerine bölgede siyaset yapan gençler olarak bu konuda kendimizi sorumluluk sahibi hissettik.

Bu nedenle fiyat konusunda yaşanan düzensizliğin son bulması adına Şoförler Odası’ndan öğrencilerden alınan ücretin 1.25 TL’den 1 TL’ye çekilmesini talep ediyoruz” şeklinde konuşarak bu konuya vurgu yaptı. 

Bunun üzerine Şoförler Odası Başkanı Hasan Soran “Bahsetmiş olduğunuz konuda tarafımıza ulaşmış mevcut şikayetler bulunmaktadır. Hassasiyetiniz ve ilginizden ötürü teşekkür ediyor, talep edilen indirimin yapılarak gerekli düzenlemenin en kısa zamanda yürürlüğe gireceğine söz veriyoruz” şeklinde konuşarak gerekli düzenlemenin yapılacağını söyledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları