loading
close
SON DAKİKALAR

Generaller için 'eşek gibi saf tutacaklar' diyen Yeni Akit Haber Müdürü bu kez de sağlıkçıları hedef aldı

Generaller için 'eşek gibi saf tutacaklar' diyen Yeni Akit Haber Müdürü bu kez de sağlıkçıları hedef aldı
Tarih: 17.01.2021 - 15:32
Kategori: Medya

Daha önce generaller için "Erdoğan'ın arkasında eşek gibi saf tutacaklar" diyen Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan sağlıkçılara yönelik.tepki çeken sözler sarf etti. 6 bin liradan aşağı maaş alan hemşire olmadığını belirten Alan sağlıkçıların sürekli özlük haklarını gündeme getirdiğini söyledi. ...

Akit TV'de yayınlanan bir programda Yeni Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan, sağlıkçıların tepkisini çeken ifadeler kullandı.  Alan, sağlıkçıların özlük hakları talebine, "Rüşvetimi ver susayım’ mantığı" dedi. Sağlıkçılar bu sözlere tepki gösterdi. Twitter’da #MuratAlanHaddiniBil etiketiyle altında yorumlar yapıldı. Yayın esnasında seyircilerden tepkilere ise Murat Alan “kanalı değiştirsinler o zaman” diye cevap verdi.

 

Murat Alan'ın sözlerine sosyal medyada gelen tepkilerden bazıları şöyle:

Generallere hakaret 

Murat Alan daha önce de generallere yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanmış,  1 Haziran 2019'da Akit TV’de yayımlanan programda Ali Tarakçı ile tartışması sırasında şu sözleri sarf etmişti: “Bugüne kadar bütün Müslümanları tutup kolundan içeri attınız bir tek FETÖ'yü içeri atmadınız. Sizin o Ergenekoncularınızın da Fethullahçılarınızın da hepsinin Silivri’de, Sincan'da burnundan getiriyoruz. O hizaya gelmeyen omzu çatal bıçak seti apoletli generalleriniz var ya, hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu. Askeri Savunma Bakanı'nın arkasına koyuyorsa, sivillerin arkasında saf tutturuyorsa bunu AK Parti iktidarı oturttu."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları