loading
close
SON DAKİKALAR

Gerçek vaka sayısı açıklandı, TTB'yi hedef alan Bahçeli'ye tepki yağdı: 'Demek ki TTB haklıymış'

Gerçek vaka sayısı açıklandı, TTB'yi hedef alan Bahçeli'ye tepki yağdı: 'Demek ki TTB haklıymış'
Tarih: 26.11.2020 - 09:13
Kategori: Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın gerçek gülük vaka sayısını açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB'yi hedef alan açıklaması gündeme geldi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs (Covid-19) tablosunda sadece hastanede tedavi görenleri 'hasta sayısı' olarak açıklamasına, belirti göstermeyen ancak Covid-19 tanısı konan vakaları açıklamamasına tepki gösteriyordu. TTB'nin hasta ve vaka ayrımı olamayacağı yönündeki açıklamaları ve bakanlığa gerçek sayıları açıklama çağrılarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16 Eylül'de yaptığı açıklamada, TTB'yi hedef almıştı.

Bahçeli, "Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün akşam gerçek rakamları açıklaması ve 25 Kasım'daki vaka sayısının 28 bin 351 olduğunu söylemesi sonrası sosyal medyada Bahçeli'nin TTB'yi hedef alan paylaşımı yeniden gündem oldu. 

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Bahçeli'ye, tepkisini, "Hani asılsız iddiaydı? Demek ki TTB haklıymış" sözleriyle gösterdi. 

Sosyal medya kullanıcıları Bahçeli'ye özür dileme ve istifa çağrısında bulundu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları