loading
close
SON DAKİKALAR

Gökhan Günaydın, 'CHP'nin Yerel Yönetim Ordusu Sahada'

Gökhan Günaydın, 'CHP'nin Yerel Yönetim Ordusu Sahada'
Tarih: 22.06.2013 - 09:23
Kategori: Siyaset

CHP’nin yerel propaganda ordusu kendisine yöneltilen sorulara ortak, doğru ve etkin cevapları verecek

Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Eskişehir’de, “Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri” toplantısında, seçilmişlerin demokrasinin içerisinde doğmuş aktörler olduğunu ve demokrasiye uygun söylemler geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

“Artık herkes aklındaki politikayı anlatmayacak. CHP’nin yerel propaganda ordusu kendisine yöneltilen sorulara ortak, doğru ve etkin cevapları verecek”

Etkinliğe, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, CHP İl Başkanı Erman Gölet ve partililer katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP’nin aday adaylarının eğitimi için Eskişehir’de düzenlediği “Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri” toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, seçilmişlerin demokrasinin içerisinde doğmuş aktörler olduğunu ve demokrasiye uygun söylemler geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

CHP’nin, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarından aldığı bayrağı, bugün onlara yakışır şekilde taşımak zorunluluğunun bulunduğunu belirten Günaydın görüşlerini şöyle açıkladı;

“Cumhuriyetin eksiğini, gediğini gidermek bu memlekette yaşayan 76 milyon yurttaşı özgür, eşit, kardeş bireyler haline getirmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden bağımsızlığını arayan mazlum milletlerin önderi haline getirmek hepimizin ortak görevidir. Daha çok üretmek, adil ve eşit paylaşmak hepimizin ortak görevidir. Bunun için planlı olmak, çok çalışmak, ortak hedeflere yönelik ortak söylemlerde buluşmak gerekiyor. Artık el yordamıyla politika yapmak yok. CHP Genel Merkezi, Türkiye’nin her noktasında partisinin, rakiplerinin durumunu, bilmektedir ve stratejisini ona göre konumlamaktadır. 534 belediyemiz var. Bunlardan 4′ü büyükşehir belediyesi, 11′i il, 176′sı ilçe, geriye kalan belde belediye başkanlıklarıdır. CHP’li belediyeler çok çalışıyor. Artık herkes aklındaki politikayı anlatmayacak. CHP’nin yerel propaganda ordusu kendisine yöneltilen sorulara, ortak, doğru ve etkin cevapları verecek. Böylece alanda, maddi gerçekle, parti siyasetiyle birebir uyumlu ve sonuç alacak bir söylemin birer neferi olma özelliğini taşıyacağız ve bunun mutluluğunu yaşayacağız.”

Bin 396 yerde belediye başkanlığı seçimi yapacaklarını anlatan Günaydın, 81 vilayette belediye meclis üyeliklerine seçimler yapacaklarını ve 30 büyükşehir hariç geriye kalan 51 ilde de il genel meclisi üyelerini seçeceklerini sözlerine ekledi.

Etkinliğe, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, CHP İl Başkanı Erman Gölet ve partililer katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları