loading
close
SON DAKİKALAR

Görevden alınan polislere CHP desteği

Görevden alınan polislere CHP desteği
Tarih: 08.01.2014 - 15:37
Kategori: Siyaset

İzmir'de görevden alınan polisler için konuşan CHP'li Tekin, o polislere destek olacaklarını söyledi...

İzmir'de Liman işletmelerine sabah yolsuzluk operasyonu yapan polislerin öğleden sonra görevden alınmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e "duruma müdahale edin" çağrısı yapan Tekin, polislerin görevden alınmasını da "İzmir Büyükşehir Beleyesine operasyon yapınca polis destan yazdı, İzmir liman işletmelerine operasyon yapınca, polis görevden alındı" sözleriyle eleştirdi. Tekin "CHP olarak, görevden alınan bu polislere sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

Tekin, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, hükümete kendi istediği operasyonları yaptırmak için "polis teşkilatını kapatıp, özel güvenlikle çalışma" önerisini getirdi.
Tekin, şöyle konuştu; "Bu görevden almalar kabul edilebilir değil. Buradan Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrıda bulunmak istiyorum; Eyy Sayın Cumhurbaşkanı, müdahale edin. Sadece operasyon yaptıkları için polislerin görevden alınmaları, bu yolsuzlukların meşrulaştırılması ve kabul ettirilmesi içindir."

CHP GÖREVDEN ALINAN POLİSLERİN YANINDA...

Polislere de seslenen CHP'li Tekin, yasal haklarını sonuna kadar kullanmalarını istedi. Tekin, "CHP olarak, görevden alınan bu polislere sonuna kadar sahip çıkacağız. Gerekmesi halinde yasal destek vereceğiz" dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları