Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda bu akşam Andorra’yla karşılaşacak...
Kayseri Kadir Has’ta saat 21.00’de başlayacak mücadele Star TV’den canlı yayın lanacak. Karşılaşmada Lüksemburg Futbol Federasyonu’ndan Sven Bindels düdük çalacak.
STAT: KADİR HAS
SAAT: 21:00
YAYIN: Star TV canlı yayın
HAKEM: Sven Bindels (Lüksemburg)
TÜRKİYE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ömer Toprak, Caner Erkin, Mehmet Topal, Nuri Şahin, Gökhan Töre, Arda Turan, Umut Bulut, Burak Yılmaz
ANDORRA: Josep Gomes, Lima, Vales, Garcia, Martinez, Ayala Diaz, Pujol, Vieira, Peppe, Gomez, Moreno
TERİM’LE İLK KEZFatih Terim önderliğinde ilk maçına çıkacak olan Ay-Yıldızlılar, rakibini farklı mağlup ederek Romanya maçı öncesi moral kazanmak istiyor. Ancak millilerin Play-Off şansını devam ettirebilmesi için de gözü kulağı aynı saatlerde başlayacak Romanya-Macaristan mücadelesinde olacak. Bükreş’te oynanacak olan grubun diğer karşılaşmasından çıkacak sonuç Ay-Yıldızlılar’ın Dünya Kupası yolunda geleceğini çizecek.
AKILLAR BÜKREŞ’TE OLACAKAndorra karşısında kazandığımız takdirde Bükreş’ten gelecek bir beraberlik millilerin Brezilya umutlarını yeniden yeşertecek. Diğer ihtimaller ise Türkiye Milli Takımı‘nın şansını büyük oranda azaltacak.
MACARİSTAN YENERSE…Macaristan’ın galibiyeti halinde oldukça zorlaşacak Play-Off şansımız, Romanya’nın 3 puanındaysa az da olsa devam edecek. D Grubu’nun bu büyük önem taşıyan karşılaşması TSİ 21:00’de başlayacak ve Beyaz TV’den canlı yayın lanacak. Grubun diğer maçındaysa Hollanda, Tallin deplasmanında Estonya’ya konuk olacak.