loading
close
SON DAKİKALAR

Güçlüyüz, İnançlıyız, Başaracağız

Güçlüyüz, İnançlıyız, Başaracağız
Tarih: 30.05.2013 - 12:47
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Örgüt Toplantısında yaptığı konuşmasında, ''Beylikdüzü’nde mucize işler başaracağız'' dedi...

CHP Beylikdüzü Barış Mahallesi Örgüt Toplantısı gerçekleşti. Partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, güncel konularla ilgili bilgiler veren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, artık örgüt toplantılarını da, Meclis grup toplantılarında olduğu gibi mahalle mahalle gerçekleştireceklerini belirtti.

İMAMOĞLU: BAŞARACAĞIZ

Beylikdüzü’nde devam eden seçmen çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçede emin adımlarla çalışmaları sürdürdüklerinin mesajını vererek, “Her mahallemiz çok emek harcıyor. Ev ev geziyoruz. Güçlüyüz, yürekliyiz ve inançlıyız. Başaracağız. İktidar olduğumuzda bu başarının parçası olduğunuz için gurur duyacaksınız” şeklinde ifadelerde bulundu.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Beylikdüzü’nde büyük bir aile olduklarının altını çizen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz bir aileyiz. Ben hepinizi birer aile ferdim kabul ediyorum. Biz 90 yıllık bir siyasi partiyiz. Biz, Türkiye’nin ihtiyacı olan bir partiyiz” şeklinde mesajlar verdi.

YEŞİLVADİ’YE BİR AĞAÇ DİKİLMEDİ

Barış Mahallesi’nin öncelikli sorunlarına da temas eden CHP İlçe Başkanı İmamoğlu, mahallenin sanayi kuruluşlarını içerisinde barındırmasına rağmen entegrasyon sorunu yaşadığını, esnafın ciddi sıkıntıları olduğunu belirtti. Barış Mahallesi’nin, 1 Milyon Metrekarelik Yeşilvadi Projesi’nin bir kısmı içerisinde yer aldığına değinen İmamoğlu,
Yeşilvadi Projesi için 10 yıldır bir ağaç dikilmediğine, sadece hafriyat dolgusu yapıldığına dikkat çekti.

MUCİZE İŞLER BAŞARACAĞIZ

Beylikdüzü’nde mucize işler başaracaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Beylikdüzü’ndeher insanımız için büyük bir mucizeye hazırlanıyoruz. Hem yeteneğimiz, hem birikimimiz hem de projelerimiz var. Mucize işler başaracağız” şeklinde kesin ifadeler kullandı.

DEMİRTAŞ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

Örgüt toplantısında fikirlerini dile getiren partililer ise, Beylikdüzü’nde sağlık ve ulaşım konularında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Toplantıda söz alan CHP Grup Meclis Grup Sözcüsü Mülayim Demirtaş da, her mahalleden tespit edilen sorunları belediye meclisinde gündeme getirerek takip ettiklerini ifade etti, herkesi önümüzdeki pazartesi gerçekleşecek Meclis toplantısını takip etmeye davet etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları