loading
close
SON DAKİKALAR

''Gücümüz daha da artacak''

''Gücümüz daha da artacak''
Tarih: 03.04.2013 - 15:49
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi yönetiminin haftalık toplantısına katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “El ele olup gücümüzü arttırarak 2014’te iktidarı kazanacağız” dedi...

CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi yönetiminin haftalık toplantısı gerçekleşti. Toplantıya, CHP Beylikdüzü Meclis üyesi ve aynı zamanda Grup Sözcüsü olan Mülayim Demirtaş ile birlikte katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidar olmanın temelinin sevgi olduğunun altını çizerek, “Biz birbirimizi sevmeliyiz. Çünkü biz aynı yolda inanan yoldaşız. El ele olup gücümüzü arttırmanın neticesinde 2014’te iktidarı kazanacağız” şeklinde mesajlar verdi.


8 Nisan’da Silivri’deyiz

Toplantıda, Silivri Cezaevi’nde uzun süreden beri tutuklu olarak özgürlüğünden mahrum bırakılan, CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal için 8 Nisan’da Silivri’de olacaklarını da belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu bir zulüm. Adaletin bittiği yer en son noktadır” şeklinde ifadelerde bulundu. CHP Milletvekili Balbay’ın, Beylikdüzü İlçe Örgütü’ne yazdığı mektuplarda, kendisini Beylikdüzü’nün fahri hemşehrisi olarak tanımladığını da hatırlatan İmamoğlu, 8 Nisan’da herkesi Silivri’ye çağırdı.

Toplantıya, mahallede yapılan kapı çalışmaları vesilesiyle katılan şehit annesi ise duygulu anlar yaşattı. “Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin” diyen şehit annesi, bütün annelerin, evlatlarıyla birlikte mutlu ve huzurlu yaşamasını temenni ettiğini söyledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları