loading
close
SON DAKİKALAR

Güler, hemşerilerini yalnız bırakmadı

Güler, hemşerilerini yalnız bırakmadı
Tarih: 05.11.2012 - 16:05
Kategori: Siyaset

CHP'li Birgül Ayman Güler Anıtkabir'e giden İzmirlileri yalnız bırakmadı...

İzmir Selçuk'tan tren ve otobüslerle Ankara'ya gelen 6 bin Selçuklu Ata'sına saygısını, Cumhuriyet'e bağlılığını sundular. CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler de Ata'sının yolunda hemşerilerinin yanında ordaydı.

3 Kasım 2012 Cumartesi günü akşam tren ve otobüslerle Ankara'ya hareket eden binlerce Selçuklu, Pazar günü öğle saatlerinde Ankara'da Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda buluştular.

Anıtkabir'de Selçukluları karşılayan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler beraberinde CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, İzmir Milletvekili Musa Çam, Ankara Milletvekili Levent Gök, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve binlerce Selçuklu Aslanlı Yol'da yürüyerek Atatürk'ün mozolesinde saygı duruşunda bulundular.

Saygı duruşunun ardından Atatürk ve İnönü Müzesi'ni gezen Selçuklular, ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk resimleri ile Anıtkabir merdivenlerinde toplu fotoğraf çektirdiler. Selçuklular 'Yolundayız Yollardayız' parolası ile çıktıkları yolculukları ölümsüzleştirdikleri gibi Atalarına ve Cumhuriyetlerine bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler.

Güler, “Atatürk Devrimlerini ve Cumhuriyet değerlerini ilelebet yaşatacağız”

Selçukluların yakın ilgi gösterdiği İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, "İzmir ve İzmirlilerin Ata'sının yolunda; Cumhuriyete bağlılık ve Ata'sına saygısını sunmak için yollarda olmasından ve burada onlarla birlikte olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

Kadını erkeği, yaşlısı genci binlerce Selçuklunun böylesine anlamlı bir etkinliğinin çok manidar olduğunu dile getiren Güler, "Cumhuriyete bağlı ve Ata'sının yolunda yürüyen yurttaşlarımız, Cumhuriyetin ve Atatürk Devrimlerinin sönmeyen meşalesini daha daha yükseklere taşıyacaklardır. Aydınlığın ışığında, Laik ve Demokratik Cumhuriyet değerleriyle her türlü karanlığa ve gerici girişimlere karşı sonuna kadar savaşacağız, Atatürk Devrimlerini ve Cumhuriyet değerlerini ilelebet yaşatacağız" dedi.  

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları