loading
close
SON DAKİKALAR

Güler; 'O yumruk hepimize atılmıştır'

Güler; 'O yumruk hepimize atılmıştır'
Tarih: 09.04.2014 - 05:08
Kategori: Siyaset

Birgül Ayman Güler; O yumruk, CHP'nin genel başkanlık makamına, dolayısıyla parti tüzelkişiliğimize yapılmıştır. O yumruk hepimize atılmıştır.

CHP İzmir Millietvekli ve PM Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı için bir yazılı açıklama yaptı.

Birgül Ayman Güler açıklamasında; 

"Değerli arkadaşlarım. Bugün TBMM'de yaşadığımız yumruklu saldırı herhangi bir kişiye değil, genel başkanımıza yani CHP'nin genel başkanlık makamına, dolayısıyla parti tüzel kişiliğimize yapılmıştır. O yumruk hepimize atılmıştır. Bu sıradan bir durum olmaktan çok uzaktır. Saldırganın kim olduğu belli; ama kişisel ve anlık bir tepki mi yoksa organize bir iş mi belli değil. Önceliğimiz, CHP gibi bir partinin genel başkanlık makamına üstelik TBMM çatısı altında yapılabilen böyle bir saldırının organize işlerden olduğunu varsaymak ve bunun aydınlığa kavuşturulmasını talep etmektir. Üzgünüz ve bu olayın aydınlatılması için sorumluluğun TBMM Başkanlığı ile Hükümet'in ortak sorumluluğu olduğunu hatırlatıyoruz. Bu bizim davamızdır; bizler bu çirkin saldırının gerçek neden ve faillerinin ortaya çıkarılmasının takipçisi olacağız" dedi...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları