loading
close
SON DAKİKALAR

Güler, yeni Anayasa çalışmalarını değerlendirdi

Güler, yeni Anayasa çalışmalarını değerlendirdi
Tarih: 25.02.2013 - 17:30
Kategori: Siyaset

Kınık’ta CHP Parti Meclisi Üyesi Güler, yeni Anayasa çalışmalarıyla yapılmak istenen değişiklikleri ve Büyükşehir Yasası’nı değerlendirdi...

Seçim bölgesinde sürdürdüğü ziyaretlerine Kınık’ta devam eden İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, yeni Anayasa çalışmalarıyla yapılmak istenen değişiklikleri ve Büyükşehir Yasası’nı değerlendirdi.

Güler ziyaretinde, Kınık CHP İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya – yöneticiler, partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun coşku ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle parti binasına sığmayan yurttaşlar Güler’i sokakta kurulan ses düzeni ile dinledi. Toplantı sonrası bir partilinin düğününe de katılan Güler düğün sahiplerini kutladı ve düğün evinde düğün sahipleri ve vatandaşlar ile birlikte yemek yedi.

Güler, “AKP çok tehlikeli ve telafisi olmayan işler yapıyor. Ülkemizin birliğini parçalayacak, insanlarımızı soy – kök farklılığında ile ayıracak daha da önemlisi devletin yönetimini de buna göre şekillendirecek uygulamalara gidiyor. Ulusal bütünlüğümüzün harcı olan ulusal vatandaşlıktan; herkesi soyuna – sopuna göre ayıracak Anayasal vatandaşlığa geçmek istiyor" dedi. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları