loading
close
SON DAKİKALAR

Günay: Allah bildiği gibi yapsın

Günay: Allah bildiği gibi yapsın
Tarih: 14.06.2013 - 18:16
Kategori: Gündem

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Milletvekili Ertuğrul Günay, Gezi Parkı'yla ilgili Twitter mesajlarına yenisini ekledi: Bir park yüzünden bunca anneyi ağlatanları...

Günay mesajında, "Bir kadına başörtülü olduğu için saldıran her kimse Allah kahretsin! Bir park yüzünden bunca anneyi ağlatanları da Allah bildiği gibi yapsın!" dedi.



DAHA ÖNCEKİ MESAJLARI

Günay, daha önce tarihten de örnekler vererek kışlaya da uğursuz göndermesi yapmıştı. Günay’ın attığı tweet’lerden bazıları şöyle: 

"Ağaçlar kesilmesin/betonlaşma olmasın" diye çıkılan yolda biri polis-kaç genç öldü; sakat kaldı. Aklımızı koru Allah'ım! Bu neyin kavgası?

Reklam İstanbul'da tarihe sahip çıkılacaksa Topçu Kışlası yerine, İbrahim Paşa Sarayı'nın Adliye yapılırken yıkılan kısımları yeniden yapılmalıdır.

Topçu Kışlası yapıldıktan sonra 3.Selim, bu Kışla'dan yayılan bir isyanla da Sultan Hamit tahttan indi. Bu Kışla'ya 'uğursuz' dense yeridir.

Bu uğursuz Kışla yerine İbrahim Paşa Sarayı tamamlanırsa, İstanbul/Sultanahmet dünyanın en büyük Türk İslam Eserleri Müzesi'ne kavuşmuş olur.

Tarihe sahip çıkacaksak, Taksim'de yeşili yok etmek yerine Kanuni döneminin bu muhteşem sarayını ve İslam Eserleri Müzemizi ayağa kaldıralım.

İslam Eserleri M'nin genişletilmesi görev dönemimde (Topkapı S'nın işgallerden kurtarılması gibi) önemle takip ettiğim konulardan biridir.

faydalı not İbrahim Paşa Sarayı'nın yıkımdan artakalan kısımları halen Sultanahmet'te Türk İslam Eserleri Müzesi'dir; ancak eserlere yetmiyor. Referandumdan açılmışken; Kazlıçeşmede (önünde miting yapacağımız)silueti bozan/sn Bşb'ı üzen dikmelerin yıkılmasını da halk oyuna sunalım! Gezi Parkı projesini durduran Mah.kararını görmezden geleceksek Kazlıçeşme’de Belediye izinlerine dayalı dikmelerin yıkımını da halka soralım!

Sonsöz, sevgili Orhan Veli'nin:
"Güzel ağacım,
Sen yok olduğun zaman
Biz de inşallah
Başka mahalleye taşınmış oluruz
Sabah ola, hayr'ola.


Not/ O.Veli'nin güzelim şiirine fal açanlar, hep yaptığım gibi sevdiğim bir şiiri paylaştım sadece.

başka anlam arayıp yorulmayın. /Her görüşten İstanbullu'nun ayakta alkışlayacağı böyle işler dururken Taksim'de çok değerli bir parka 'illa bina' diye tutturmak nedir? Dostlar!

İlk günden buyana 'derin devlet alışkanlıklarına' teslim olmak yerine bize yakışacağına inandığım devlet aklına seslendim; duyulsaydı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları