Eskişehir'de, alkollü halde kullandığı aracıyla drift yaptığı belirlenen sürücünün ehliyetine 13 yıl el konuldu, aracı da 60 gün trafikten men edildi.
İsrail'de yapılan bir ankete göre, seçmenlerin yüzde 52'si nisan ayındaki seçimin ardından Benyamin Netanyahu'yu başbakan olarak görmek istemiyor.
Devlet Bahçeli bugün yaptığı basın toplantısında Hulusi Akar'a silah hediye ettiğini söyleyerek Akar'ın silaha sahip çıktığını söyledi ancak Akar kendisine hediye edilen silahın kaybolduğunu açıklamıştı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
YSK'nın Nisan 2017'deki seçimlerde son dakikada verdiği "mühürsüz oyları geçerli sayan" şaibeli karar üzerine AİHM'e başvuran CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, yeni torba yasayla YSK üyelerinin görev süresini son dakikada uzatan hüküm üzerine açıklamada bulundu.
Anayasa Mahkemesi, vergilendirme yoluyla mülkiyet hakkına yapılan müdahalenin kanuni temelinin bulunması gerektiğini bildirdi
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın makamında öldürülmesine ilişkin davada savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
Rize Sulh Ceza Hakimliği, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yayın yasağı kararı aldı.
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne tescilli kültür varlığı Renda Köşkü’nde cephe sıvası sökülme işlemi ve binadaki inşai çalışmalarla ilgili başvurusuna ‘devlet sırrı’ diyerek cevap verilmedi.
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait savaş gemisi 'Ivan Khursk', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.
İstanbul'un eski belediye başkanlarına ziyaret turu başlatan CHP adayı Ekrem İmamoğlu ilk olarak Bedrettin Dalan ile Nurettin Sözen'i ziyaret etti.
Trabzon'un Maçka ilçesinde yolcu minibüsünün dereye yuvarlandığı kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan İBB adayı olması durumunda istifa edip etmeyeceğine ilişkin açıklama geldi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri, deniz kirliliğine neden olduğu tespit edilen Bahama bandıralı gemiye 479 bin 600 lira ceza uyguladı.
Turkcell'in cep telefonundan internet paylaşımından ücret alınacağını açıklamasının ardından Türk Telekom da yaptığı açıklamada internet paylaşımından herhangi bir ücret almayacaklarını açıkladı. Vodafone da hotspottan ücret almayacağını açıklamıştı.
Konya merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 muvazzaf asker gözaltına alındı. Şüpheliler arasında geçen hafta açığa alınan Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları'nda görevli Hava Pilot Yüzbaşı A.O.A.'nın da olduğu belirtildi.
Nazlı Ilıcak, 23 Şubat 2016 tarihinde attığı twette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla bir süre önce Hatay'a gelen zırhlı personel taşıyıcılar ile tank yüklü askeri araçlar, Kilis'e doğru hareket etti.
Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi’nde öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan öğretmen görevine devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, dosyanın işlemden kaldırıldığını bildirdi.
CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu için tanıtım toplantısı düzenliyor.