FETÖ/PDY faaliyetlerine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen 47 şüpheli şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adaylıkla ilgili açıklamalarda bulundu.
Karşıyaka’nın Filizleri Projesi ile yüzlerce ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine burs desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi, ilköğretim öğrencilerini de unutmadı. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki bin öğrenciye 8 ay boyunca burs verilecek.
Şanlıurfa’da 2 kardeşin Suriyeliler tarafından öldürülmesinin ardından çıkan gerginlik üzerine Vali Abdullah Erin, kentte yaşayan Suriyeli kanaat önderleriyle istişare toplantısı düzenledi.
HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, IŞİD terör örgütü sanığı Fadile Halaç Cebael'in sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edilmesini Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından cevaplaması istemiyle TBMM'ye soru önergesi verdi.
AKP’li Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, 475 bin liralık kahve aldı. Kahveler belediye başkanının başarılı bulunup bulunmadığı dair ankete katılanlara dağıtılıyor.
Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış olacağı tahmin ediliyor.
Kamu kurumlarında yapılması gereken tasarrufların ele alındığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından Yeni Ekonomi Programı'nın yayımlanmasının ardından ABD merkezli uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışma kararı alınması TBMM gündemine taşındı.
Abdullah Cömert’in ailesinin yaşadığı eve saldırı gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile imzaladığı işbirliği anlaşmalarıyla eğitim alanında etkinliğini artıran Diyanet İşleri Başkanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesindeki öğrenci yurtlarında başlattığı, “Manevi Rehberlik” uygulamasına ilişkin personel görevlendirmelerini tamamladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 100 günlük eylem planını açıkladı. Plana göre, imar planları kesinleştikten 6 ay sonra dava açılamayacak ve inşaatlar durdurulmayacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki Birleşmiş Milletler toplantısının ardından gerçekleştirdiği Almanya ziyareti dönüşü gazetecilere açıklamlaarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Bütün bu zamlar, Türk lirasının değer kaybetmesi Türkiye’nin kötü yönetildiğini gösterir. Bu kötü yönetime destek veren de bütün bu sorunların, açmazların ortağıdır” diye yüklendi.
Sivasspor deplasmanına giden bir grup Bursaspor taraftarı, Beşiktaş forması giyen bir kişiyi darp etti.
Manisa Milli Eğitim İl Müdürlüğü, ‘Farklı maksatlar gözetiliyor’ diyerek kitap fuarına öğrenci taşınmayacağını açıkladı.
TÜBİTAK'ın DergiPark sisteminde yayımlanan makalede sayfa başına ve sonuna 'Bismillahirrahmanirrahim' yazıldığı ortaya çıktı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışılmaya karar verilmesiyle ilgili, "Unutmasınlar IMF'nin defterini dürüp kapatan AK Parti iktidarıdır. Bir daha o defter açılamayacaktır' dedi.
Darbe girişiminin planlayıcısı 'Yurtta Sulh Konseyi' üyesi olduğu belirtilen, Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli'nin kardeşi eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin, Genelkurmay çatı davasında duruşma salonunun güvenliğinden sorumlu albayı tehdit ettiği ortaya çıktı.
Edirne'nin Enez ilçesinde düzensiz göçmenleri taşıyan botun batması sonucu, 5 kişinin cesedine ulaşıldı.
TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 2. Yasama Yılı için yarın toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama yılı açılışında milletvekillerine hitap edecek. Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusundaki yetkinin uzatılması Genel Kurul'da görüşülecek.
CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, CHP 27. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın ikinci gününde gazetecilere açıklamada bulundu.