Avrupa Birliği ile yeniden canlanan ilişkiler hakkında açıklamada bulunan TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, tutuklu gazeteciler hakkında ise Türkiye'nin AB üyesi olması halinde böyle bir sahne yaşanmayacağını söyledi.
Sık sık 'yerlilik' ve 'millilik' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saray'da düzenlediği 30 Ağustos resepsiyonunun menüsü dikkat çekti.
Gaziantep’te KHK ile kapatılan cemaatin öğrenci yurdu TÜGVA’ya devredildi. Öğrenciler yurda mülakatla alınacak.
Terör örgütleri adına casusluk yaptığı iddiasıyla Türkiye'de 2 yıldır tutuklu yargılanan ABD'li papaz Andrew Brunson'ın 12 Ekim'de serbest bırakılabileceği iddia edildi.
CHP, bugün (3 Eylül 2018) saat 10:00'da CHP İstanbul İl Başkanlığında şarbon ile ilgili açıklama yapacak.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri'de görülen şarbon vakalarına ilişkin aşılama çalışmaları yapıldığını belirterek, "8 kişiden 6 kişide lezyonlar görüldü. Lezyonlarla ilgili gerekli aşılamalar ve tedaviler yapıldı" dedi. Şahin, aşılamanın 5 yıl boyunca devam edeceğini söyledi.
Levent’teki Metrocity AVM’de yürüyen merdivenler, alacaklı bir faktoring firmasının aldırdığı haciz kararı sonrası söküldü. AVM’ye gidenler büyük şaşkınlık yaşadı. AVM yönetimi, geçici servis dışı olduğuna dair uyarı yazısı yazdı.
Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, hafif ticari araç motosikletli gruba çarparak devrildi.
Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil sona erdi. Yargıtay Başkanlığı'nca, yarın başlayacak yeni adli yıl dolayısıyla Beştepe'de tören düzenlenecek.
İcra memurlarınca zorla babasından alınan küçük Yağmur’un annesi Züleyha Ç, “Çocuğun gözünde kayma olduğu için düşüp bacağını çarptığı çok olurdu. (Babası) Bacaklarının fotoğraflarını çekip onu dövdüğümü iddia edip elimden almaya çalıştı" dedi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, adli yılın açılışına bir gün kala Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
Et ve Süt Kurumu'nca (ESK) Kurban Bayramı öncesi Brezilya ve İrlanda'dan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki özel çiftliğe getirilen yaklaşık 4 bin büyükbaştan 146'sı, geçen hafta şarbon nedeniyle itlaf edildi. Diğer hayvanlarda şarbon olup olmadığı 15 Eylül'de belli olacak.
Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurt dışına çıkış yapmak için bekleyen TIR'ların oluşturduğu kuyruk, 14 kilometreye ulaştı. İhracat yüklerini hafta başında teslim edecekleri adreslere yetiştirmek için yola çıkan TIR sürücüleri, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluğa neden oldu.
İzmir'de polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklanan Muhammet Ayhan Turan'ın cep telefonunda yapılan incelemede çarpıcı görüntüler elde edildi.
İstanbul'daki Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şarbon hastalığı şüphesiyle çok sayıda insanın başvurduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni adli yıl açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Levent'te bulunan alışveriş merkezlerinden Metrocity'de X-ray cihazlarına ve yürüyen merdivenlere haciz geldiği belirtildi.
AKP tarafından 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da devam eden çevre katliamı sonrası adanın son durumu görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar birkaç gün daha etkisini gösterecek. 5 Eylül'den sonra ise yağmur geliyor.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kırgızistan'da fahri doktora verildi.
İstanbul’da Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şarbon hastalığı şüphesiyle çok sayıda kişi başvurdu.