Sanayi Bakanlığı Çevre güvenliği için tehdit oluşturan 29 ürün için toplatma kararı aldı. Ürünlerin yüzde 72'sinin ithal olduğu bildirildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile düzenlediği basın toplantısında Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yönelik saldırıların amacının İdlib'i ele geçirmek olduğunu belirterek, "Bu ciddi bir risk taşıyor. Her bakımdan bir felaket olur" dedi.
İstanbul'da, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bulunan ve TOKİ'ye devredilen 30 dönümlük askeri alan imara açıldı.
ABD ile Türkiye arasında krize neden olan rahip Brunson'ın iddianamesini yazan savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2006 yılında belediye tarafından yıkım kararı alınan bir duvarın geç yıkıldığı gerekçesiyle yargılandığı davadan 38 günlük hak mahrumiyeti aldı.
Berkin’in cenazesine katıldığı gerekçesiyle tutuklanan Berkay Ustabaş'ın duruşmasında, mahkeme tutukluluğa devam kararı verdi. Duruşma ertelendi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan ve terör örgütü PYD nin denetiminde olan Telabyad'tan öğle saatlerinde Türkiye tarafına taciz ateşi açıldı. Sınır hattında askeri araç ve görevli askerlerin sürekli devriye halinde olduğu gözlemlendi.
Halkbank'taki düşük kur işlemlerine ilişkin tartışmalar sürerken, benzer bir olayın yaşandığı ve davalık olduğu ortaya çıktı.
Ankara 12'inci İdare Mahkemesi, Ankara'da tren garı katliamında İçişleri Bakanlığı ve Ankara Valiliği'ni 400 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti.
Basın İlan Kurumunun hesap ve işlemleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca denetlenecek.
Yazar, yayıncı Ragıp Zarakolu hakkında, 7 yıl önce yaptığı bir konuşma nedeniyle açılan davada kırmızı bülten çıkarıldı. Zarakolu, "Yazılarım gene birilerini rahatsız etti, yola devam" dedi.
Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) fındık fiyatını açıklamamasına tepki göstererek halkı mitinge davet eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gerekirse Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde çadır kuracağını da açıkladı.
Çekirdeksiz kuru üzüm üretiminde ve ihracatında dünya birincisi olan Türkiye'nin bu üründeki en önemli pazarı olan Avrupa Birliği'nden hızlı alarm bildirim sayısı yaklaşık 5 kat artınca ihracatçılar alarma geçti.
Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda 6 bakanlığın ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun yaptığı ortak çalışma sonrasında 'Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi' kuruldu. Sitede bazı ürünler 'güvensiz' olarak ifşa edildi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven'nin Sağlık Bakanı yardımcılığına getirilmesinin ardından hem bu üniversiteye, hem de vekil rektör olduğu Kayseri Üniversitesi'ne rektör atanmadı. Her iki üniversitede de 1,5 aydır akademik atamalar yapılamıyor, diploma verilemiyor.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) bahçesinde düzenlenen adli yıl açılışı resepsiyonunda, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Bu etlerde şarbon var mı?" diye sorduğu etin tadına önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bakılmasını istedi.
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, hastanelerde yapılması durdurulan ve bu nedenle çocukların işitme kaybı tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı biyonik kulak ameliyatlarını TBMM gündemine taşıdı.
ABD Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier, "İdlib'e müdahale ile ilgili Türkiye ile aynı endişeleri taşıyoruz" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ameliyat oldu. Ayak başparmağına platin takılan Akşener’in sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği öğrenildi.
Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, 4.5 yıl aradan sonra ilk kez bir televizyon programına katıldı. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan Sarıgül, Muharrem İnce'yi sert sözlerle eleştirdi.
CHP İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Adana’da Brezilya’dan ithal edilen ve şarbon hastalığı taşıyan kurban eti yiyen bir yurttaşın tedavi altında olduğu iddiasını gündeme taşıdı