İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Midyat ilçesindeki PKK saldırısında yaşamını yitiren polis memuru Abdullah Ümit Sercan (28) için, eşi İngilizce öğretmeni Özay Sercan'a (34) tazminat olarak fazla ödeme yaptığını belirterek, paranın faiziyle iadesini istedi.
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin, "Şu anda katılmayı düşünmüyoruz" derken bir dizi gerekçe sıraladı ve bunların düzelmesi durumunda Türkiye'nin yarışmaya katılabileceğini söyledi.
ODTÜ’deki mezuniyet töreninde üzerinde bir karikatürün bulunduğu afişi taşıdıkları için tutuklanan dört öğrenci ve tutuksuz yargılanan kırtasiye sahibi hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Soruşturulan kişilerin 4 yıla kadar hapsi isteniyor.
Harran Üniversitesi'nin El Bab, Cerablus, Afrin ve Çobanbey kentlerindeki gençlerin faydalanabileceği üniversite eğitimine gelecek aydan itibaren başlayacağı bildirildi.
Milli Savunma Bakanlığının bedelli askerliğin uygulanmasına yönelik çalışma taslağına göre, başvuru sayısı doğrultusunda ayrı celp dönemleri oluşturulacak. Ankara, Balıkesir, Burdur, İstanbul ve Samsun'daki eğitim merkezlerinin sadece bedelli askerlik yapacaklar için hazırlanması planlanıyor.
Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, tüketicilerden alınan hesap işletim ücretine ilişkin gelişmelere dikkat çekildi ve bu ücretlerin bankalardan istenebileceği belirtildi.
Darbe girişimi sonrası firar eden Adil Öksüz'ü arayan özel ekibin başındayken tutuklanan eski Sakarya Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz’ün FETÖ’cü olduğuna dair 2014’te verilen bir ifade ortaya çıktı.
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu'na yönelik hakarete varan açıklamalar ve paylaşımlar için 'gereğini yapacağız' dedi.
PKK, Hakkari'de astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya ve bebeğinin, yola döşenen patlayıcı sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili açıklama yaptı.
"Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi", Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün en büyük sınav hırsızlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) soruşturmasında hakkında örgütle bağlantısı tespit edilemeyen 3 bin kişiye işe dönüş yolu açıldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı görevini yaptığı dönemde doktoru olan Sedat Caner, FETÖ üyeliği suçlaması ile tutuklandı.
İstanbul Taksim Meydanı'nda, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin bekleme noktasına 31 Ekim 2010 günü canlı bomba saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı canlı bomba Vedat Acar'ın ailesine 182 bin liralık tazminat davası açtı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar birçok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gündeme oturan omuz omuza çarpışmaları sonrası bu kez şakalaşma amacıyla birbirlerine omuz atarak 'Aramızda sorun yok' mesajı verdi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü ve Jeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara’da 7’nin üzerinde deprem olabilir. Bu bir doğa olayı, bunun önüne geçemeyiz" dedi
Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı özel kaleminde çalışan T.Ö., daire başkanının kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Valilik soruşturma izni vermedi. Danıştay 1. Daire ise soruşturma açılmasına hükmetti. T.Ö., görevinden alınarak yemekhane görevlisi yapıldı.
Danıştay 8. Dairesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ensar Vakfı ile imzaladığı protokol hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.
CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, beyin felci geçirdi. CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Polat Şaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin, "Durumu çok iyi, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz merak etmesin" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, ABD krizine ilişkin "40 yıllık karı koca bile her konuda anlaşamıyor" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'a "Bunu ancak siyasal kariyerinin temeli ve tek özelliği evlilik olan biri yapar" diyerek tepki gösterdi.