Hizbullah’ın yayın organı Doğruhaber yazarı Mehmed Göktaş bugünkü yazısında son dönemlerde kimi tarikatlara yapılan operasyonu hedef alan bir yazı kaleme aldı. Göktaş 'Akıllı olun' başlıklı yazısında "Cemaatlere müdahalen sosyal hayatta kaosa sebep olacaktır unutma." uyarısında bulundu.
KPSS soru ve cevapları bugün ÖSYM tarafından yayımlandı.
Adana’da Seyhan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde hasta yakınlarının darp ettiği Doktor Mazlum Işık, aldığı darbeler nedeniyle Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altına alındı.
CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan çıkardığı ilk milletvekili olan ve kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edilen Gürsel Erol savunma yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'daki yangın felaketi sonrası Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ı aradı.
TMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse önemli uyarılarda bulundu. Köse, "Küresel ısınma ve iklim değişikliği sonucu sel, taşkın, fırtına, kuraklık gibi olayların yanı sıra yıldırım, şimşek, hortum gibi olaylarda da artışlar görülmektedir. Bu durum ne ilk ne de son olacak" dedi.
İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece etkisini yağmur, bugün de etkili oluyor.
OHAL’i kalıcılaştıracak düzenlemelerin de olduğu torba yasa görüşmeleri sırasında kürsü konuşması engellenen Şık, yaşananların KHK’ler ve OHAL ile kurulan rejimin ne olduğunu gösterdiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
3,5 yaşındaki Evrim Atış'ın 2 hafta önce Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolmasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan baba Burhan Atış'ın ifadesinde, "Kızım traktörden düşüp öldü, bende onu babamın mezarına gömdüm' şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lozan Antlaşması'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ben gece yatarken bekçi düdüğü duymak istiyorum" talimatı üzerine harekete geçip bekçi alımlarını artırdıklarını söylemişti...
Kadıköy'de tek başına yaşayan 75 yaşındaki Saadet U., "Adnan Oktar sizi kedicik yapmış, üzerinde silah ve paralar görünüyor" diyen dolandırıcılara 31 bin lirasını verdi.
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Aliağa’daki Star Rafinerisi’nde çalışan 3 bine yakın işçinin zehirlenmesini TBMM gündemine taşıdı
Beyoğlu İmrahor Caddesi üzerinde bulunan bir temel açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Toprak kayması nedeniyle 4 katlı bina boşaltıldı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bina bir süre sonra büyük bir gürültüyle çöktü.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/2) başvuruları bugün yani 24 Temmuz'da alınmaya başladı. ALES başvuruları 2 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılabilecek.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedellide temel askerlik eğitiminin kaldırılmasının doğru olmayacağını söyledi. Akar, "Süre konusunda görüşüyoruz, değişebilir" dedi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığı yolundaki açıklamasına Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho'dan destek geldi.
AKP Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeleri, Genel Merkez kararıyla görevlerinden istifa etti. Görevi vekaleten yürüten Hüseyin Sezen, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten il başkanı olarak atandı.
Beyoğlu İmrahor Caddesi üzerinde bulunan bir temel açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Toprak kayması nedeniyle 4 katlı binada çökme tehlikesi yaşanıyor. Bina tahliye edilirken polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.