CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak,18 şehir hastanesinin yatırımın tutarının 10,5 milyar dolar olmasına karşın devletin bu hastaneler için şirketlere vereceği kira bedelinin 30,2 milyar dolar olacağını söyledi.
İstanbul- Antalya seferini yapan Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünün şoförü Yakup Değirmenci (48), uyumak için girdiği bagajda ölü bulundu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nce 1500 araç kapasiteli bir otoparkın zemin katındaki 55 araçlık bölümü, kadınlara ayrıldı. Belediye kolonlara, pembe zemin üzerine 'Kadınlara ait park yeri' yazdırdı.
Ankara'da, Şeker-İş Sendikası üyelerince şeker fabrikalarının özelleştirilme sürecine karşı eylem yapıldı.
OHAL'in uzatılması için 18 Nisan'da Meclis'te bir görüşme yapılacak.
Osmangazi Üniversitesinde 4 akademisyeni öldüren Volkan Bayar'ın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi üniversiteye gidip bilgisayarını formatladığı bildirildi.
İstanbul'da fast-food restoranların kuryeleriyle anlaşıp kredi kartı kopyalayan POS cihazlarıyla 3 milyon liralık vurgun yapan ve 2 arkadaşıyla yurtdışına kaçan siber çete lideri Doğan K., Endonezya'da yakalandı.
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, belediye meclisinde şehirdeki belediyeciliğe yönelik eleştirilere "Bizi Kadir (Topbaş) Bey ile kavga ettiremezsiniz. Biz AK Parti kurulduğu günden bu tarafa büyükşehirde, belediyelerde ne yapıldıysa eksisi de bizim, artısı da" diyerek cevap verdi.
FETÖ üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir kripto grafik haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.
15 Temmuz gecesi Yalova’da kampta bulunan ve “Tatbikat” var denilerek İstanbul’a götürülürken Sultanbeyli’de halk tarafından önleri kesilen Harbiyeli öğrencilerin yargılandığı dava Silivri Cezaevi Yerleşkesi’ndeki duruşma salonunda sürüyor.
ÖSO'ya bağlı Sultan Murad Tugayları komutanı Ahmed Osman, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda ABD ile hareket etmeyeceklerini belirterek, kendilerine sahip çıkan Türkiye'nin kararına göre hareket edeceklerini söyledi.
Saray’ın da müteahhitliğini yapan Rönesans İnşaat tarafından yapılan Hilltown AVM’de onlarca mağazanın ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösterdiği ortaya çıktı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençlerde deizm ve ateizmin yaygınlaştığına yönelik yapılan araştırmalarla ilgili konuştu. Erbaş, Türkiye'deki insanların deist ve ateist olamayacağını söylerken bu inanç felsefelerinin sapıklık olduğunu iddia etti.
İnternet üzerinden yayın yapan platformları denetleme yetkisi alan RTÜK’ten, otoriter rejimlerde uygulanan bir uygulama önerisi geldi. RTÜK üyesi Taha Yücel, “İnternete ehliyetle girilmeli” dedi.
MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal 'Polislerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi' konusundaki önergesi, AKP milletvekilleri tarafından reddedildi.
Profesör Yılmaz Esmer’in yurt dışından sipariş ettiği bir kitaba ödediği gümrük vergisi üzerine paylaştığı tweet, yurt dışından kargo yoluyla gelen kitaplara vergi muafiyeti sağladı.
AYM, CHP’nin başvurusu üzerine 2016 ve 2017 Yılı Bütçe Kanunlarının, Cumhurbaşkanı’na ve hükümete, keyfi bir şekilde para harcama yetkisi veren düzenlemelerini iptal etti. İptal kararı bütçe yılı bittikten sonra çıktığı için harcamalar yapıldığıyla kaldı.
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, elindeki pompalı av tüfeğiyle caminin minaresine çıkan Murat T. (39), polisi alarma geçirdi. Borcu yüzünden hakkında tutuklama kararı çıktığını, cezaevine girmek istemediğini belirten Murat T., "20 mermim var, gerekirse çatışırım" diye bağırdı.
İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle Rumeli Kavağı-Eminönü seferleri iptal edilerek bunun yerine yolcu taşımacılığı Sarıyer İskelesi'nden yapılmaya başlandı.
Konya merkezli 34 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 70 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
AKP’li Gaziantep Belediyesi’nin bitmiş bina için çıktığı ihale, haberimizin ardından iptal edildi. Belediye, iptali resmen duyurulan ihale için “Böyle bir ihale yok” dedi.