Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edilen eski belediye başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kararın ardından gözaltına alınan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kadir İstekli 67 yıl 10 ay, baba Yusuf Ziya Gümüşel'de 22 yıl hapis istemiyle yargılanacak.
Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile dar katılımlı ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi.
Resmi Gazete'de yayımlanan 15 Aralık 2022 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TBMM Genel Kurulunda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler devam ediyor. Genel Kurulda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin 8 maddesi daha kabul edildi.
6 yaşındaki çocuğun tecavüz davasında hakkında tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarılan Kadir İstekli, Pendik'te gözaltına alındı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası Kartal Anadolu Adliyesinde saat:11.00'da başladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığının 2023 yılı bütçesine ilişkin milletvekillerinin eleştirilerine cevap verdi.
TBMM Genel Kurulunda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin "Gider", "Gelir ve Finansman" ile "Denge" başlıklı ilk 3 maddesi kabul edildi.
Resmi Gazete'de yayımlanan 14 Aralık 2022 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Operasyonda Beşiktaş eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı ve halen görevde bulunan zabıta memurlarının da aralarında bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 13 Aralık 2022 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Yağışların Marmara’nın güneyi, Kuzey ve Kıyı Ege ile Denizli’nin batısı, Antalya, Isparta, Burdur’un doğusu, Eskişehir çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batısında yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava devam ediyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 yaşından büyüklerin her birini bir hekime emanet edilmesine yönelik bir program başlatacaklarını bildirdi.
TBMM Genel Kurulunda Aile ve Sosyal Hizmetler, İçişleri ve Sağlık bakanlıklarının 2023 yılı bütçelerinin görüşmelerine başlandı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.
Resmi Gazete'de yayımlanan 10 Aralık 2022 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi; BM İnsan Hakları Komisyonu'nun Haziran 1948'de hazırladığı ve birkaç değişiklik yapıldıktan sonra 10 Aralık 1948'de, BM Genel Kurulu'nun Paris'te yapılan 183. oturumunda kabul edilen 30 maddelik bildiridir.
10 Aralık Cumartesi'den itibaren bölgemiz batı kesimlerinden başlayarak yağışlı bir sistemin etkisine girecek. Rüzgârın; bölgemizde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.