Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçinin cesedine ulaşıldı.
Sinop’un Dikmen ilçesinin bir köyünde imamlık yapan evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki İmam Ş.E, Kuran kursuna gelen erkek çocuklardan birine cinsel taciz de bulunduğu iddiası ile gözaltına alındı.
Belediyeler üzerinden yapılan açıktan atama skandalını Sayıştay ortaya çıkardı. Belgesine de Ankara Gölbaşı Belediyesi’nde ulaştı.
Zarrab davasına ilişkin olarak New York’ta TSİ 18:00’de başlaması planlanan jüri seçiminin ardından hemen duruşmalara geçilecek. Jüri seçimi tamamlanamazsa duruşma Salı gününe de sarkabilecek.
Elçi’nin Sur’da öldürülmesinin ardından iki yıl geçti. Bu sürede cinayeti aydınlatacak hiçbir ilerleme kaydedilmedi.
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinden kent merkezine gelen, MHP Pazaryeri eski ilçe başkanı Ender Metin'in de aralarında olduğu 25 kişi, Seçim Kurulu'na dilekçe vererek partilerinden istifa ettiklerini bildirdi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı 'Ulusal Akıllı Ulaşım' Sistemi'yle toplu taşımada tek kart sistemine geçilecek.
Ankara'da gözaltına alınan akademisyen ve yazar Fikret Başkaya serbest bırakıldı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bizim yenilikle sorunumuz yoktur olamaz. İlim Çin'de de olsa alınız diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bizim ilmin ve bilginin kaynağıyla sıkıntısı yoktur.
17-25 Aralık operasyonunda usulsüzlükler yapıldığına ilişkin Yargıtay'da görülen davada, firari sanıklar Öz, Kara ve Yüzgeç hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
'FETÖ' suçlamasıyla 15 aydır aranan Alanya eski kaymakamı İstanbul'da gözaltına alındı.
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sohbetinde, bir hocasının rüyasında kendisinin cennete gideceğini 'müjdelediğini' açıkladı ve 'Bu nedir, müjdedir. Bunu benim duymam da müjdedir' dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın İtalya'da gözaltına alındığı iddialarına avukatı Ahmet Özel'den yanıt geldi.
Ankara'da Gökçek talimatıyla dikilen dinozor maketi bu sabah kaldırıldı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 'Söz konusu Erdoğan olunca, umutlarını Reza Zarrab’ın itiraflarına bağlayanlar az değil. Hatta Erdoğan zarar görecek diye ellerini ovuşturuyorlar' diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.
Meteoroloji, ülke genelinde sıcaklıkların düşeceğini, İstanbul'da havanın 5 derece düşeceğini açıkladı.
Dev Turizm-İş Sendikası’nda, Eş Genel Başkan Mustafa Yahyaoğlu ve beraberindekilerin usulsüz yapılan delege seçimlerinde tutanak tutmak isteyen Eş Genel Başkan Didem Erkıvanç Türkay ve Peri Özay Albayrak’a uyguladığı şiddete tepkiler sürüyor.
Ekonomi Bakanlığı’na bağlı bir kuruluş haline getirilen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) yapısı baştan aşağı değiştirildi. Buna göre, DEİK'te Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ne (TÜSİAD) hiçbir şekilde yer verilmedi.
Pamukkale Üniversitesi, ilçelerde 25 yaş üzeri kişilerin kaç yıl eğitim aldığını araştırdı. Araştırmaya göre Kadıköy, Çankaya ve Beşiktaş en eğitimli ilçeler.
KHK ile ihraç edildikleri işlerine dönebilmek için 264 gündür açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın yargılandıkları davanın 5. duruşması görülüyor. Savcı, Nuriye Gülmen'in tahliyesini istedi. Tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi.
Yazar Fikret Başkaya, Ankara’daki evine sabah yapılan baskınla gözaltına alındı.