Erzincan’da sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği yolcu otobüsü yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada , ilk belirlemelere göre 25 kişi yaralandı.
ABD’nin New York kentinde başlayan Hakan Atilla’nın yargılandığı davada tanık olmayı kabul eden ve ifade veren Reza Zarrab, dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan için '45 ila 50 milyon euro arasında bir rüşvet ödedim.' dedi.
15 Temmuz'da Sabiha Gökçen Havalimanı davasında karar çıktı. 8 sanığa ağırlaştırılmış müebbet,20 sanığa müebbet hapis cezası verildi.
FETÖ-PYD soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılananan eski AKP Yalova Milletvekili Şükrü Önder Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nce 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı
CHP'nin TBMM'ye verdiği 'Vergi cennetlerine transfer edilen kazançların araştırılması' önergesi AKP oyları ile reddedildi.
Bolu'daki FETÖ soruşturmasında, 'emniyetin mahrem imamları' olduğu iddia edilen 10 şüphelinin toplamda 158 bin 10 kez 'ByLock'a erişim sağladığı tespit edildi
TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen kanun tasarısı ile "Yaz saati" uygulamasına da düzenleme yapılıyor.
TBMM’ye 121 yeni fezleke daha geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında fezlekelerin de aralarında bulunduğu dokunulmazlık dosyalarının büyük kısmı HDP milletvekillerine ait.
Antep'in üç ilçesinde eylem ve etkinlik yasağı bir ay daha uzatıldı.
'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret'ten hapis cezası alan tarihçi Mustafa Armağan’ın konferansı iptal edildi.
Yeni Çağ Gazetesi eski yazarı İsmail Türk, Esenboğa havaalanında göz altına alındı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki Sıtkı Ayan'a ait off-shore şirkete milyon dolarlar gönderdiğini açıklamıştı. Sıtkı Ayan'ın ortağı olduğu şirketin adının Zarrab iddianamesinde geçtiği ortaya çıktı.
Eski HSYK başmüfettişi ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, FETÖ'ye iltisakı nedeniyle meslekten ihraç edilen savcı Ali Görel'in, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan, 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmedildi.
Başbakan Binali Yıldırım, birkaç gün önce yaptığı İngiltere ziyaretini hatırlatarak 'Orada internet hızı daha yavaş' dedi. Yıldırım ayrıca siber güvenliğin ulusal güvenliğe eşit olduğunu vurguladı.
Rusya’nın 2 Kırım Tatarı siyasetçiyi serbest bırakmasından önce, Türkiye'nin Çeçen komutan Vahid Edelgiriev’in öldürülmesi ile ilgili tutuklu bulunan Rus ajanlar Aleksandr Smirnov ile Lurii Anisimov'u Moskova’ya iade ettiği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter paylaşımında, Mevlit Kandili'ne ilişkin paylaşımda bulunarak 'Barışa, adalete, huzura vesile olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın Mevlit Kandili'ni kutluyorum' ifadelerini kullandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, son dönemde vatandaşlar tarafından saadet zinciri olduğu gerekçesiyle şikayet konusu olan Çiftlik Bank isimli sanal oyun için inceleme başlattı.
Ankara'da oynanan Ankara Demirspor-Yeni Orduspor maçı öncesi, AKP'li Milletvekili Metin Gündoğdu ve arkadaşları protokol görevlisini darp ettiler.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen ve 'eserleri' bir bir kaldırılan Melih Gökçek’in, fotoğrafları da depoya konuldu.
Muğla’da Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Muğla Valiliği İl Müftülüğü’nün Mevlit Kandili etkinliklerine öğretmenlerin katılmasını isteyen bir yazıyı okullara gönderdi.
Ankara'da Bylock kullandıkları tespit edilerek dün düzenlenen FETÖ operasyonu ile gözaltına alınan avukatlardan birinin HDP eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ hakkındaki soruşturmalarını başlatan Hacı Yunus Akyol olduğu ortaya çıktı.